Burgers Zoo, een huifkarrentocht of een duik in het zwembad

Een heerlijke vakantie aan de rand van de Veluwe: kom met ons mee naar het Bio Vakantieoord in Arnhem. Een speurtocht op de hei, terug in de tijd in het openluchtmuseum, een rit met een echte stoomtrein of dieren kijken in Burgers Zoo: vanuit het Bio Vakantieoord kun je alle kanten op! Maar ook op het park zelf hoef je je niet te vervelen; er zijn allerlei speeltoestellen, een heerlijk zwembad, een snoezelruimte, een kinderboerderij en een manege waar je pony kunt rijden.

We vertrekken 16 oktober met een MCG groep. Klik op de button voor meer informatie. Direct mailen (info@wielewaal.nl) of bellen (088 1224400) kan natuurlijk ook.

Nieuwe vakantieprogramma nu "live"

Het nieuwe vakantieprogramma voor de tweede helft van 2020 staat “Live”. We zijn best een beetje trots op ons aanbod want het is een mooie mix geworden van onze vertrouwde vakanties met nieuwe en spannende bestemmingen.

Onze oude en vertrouwde bestemmingen zoals het populaire Lemele staan uiteraard op het programma maar dan wel met leuke extra verrassingen. Zoals een bezoek van de Oranjeman of samen muziek maken. En we hebben splinternieuwe bestemmingen zoals een bezoek aan Maastricht in het zonnige zuiden, Heel Wielewaal Bakt of een weekendje kerstinkopen doen in Valkenburg (vakantie Epen).

Elke keer dat er een bestemming bijkomt plaatsen we hier een mooi overzicht wat je makkelijk kunt downloaden.

Wil je meer weten over een vakantie of wil je graag direct boeken? Bel ons dan 088 122 44 00 of mail ons via info@wielewaal.nl