Ontdek onze vakanties

Lekker weg in eigen land

Wielewaal biedt groepsvakanties in Nederland en in het buitenland aan. Ook in eigen land is er genoeg te doen en te beleven! Wat dacht je van een robbentocht op het schip de Zeehond rond Ameland, shoppen in Amsterdam of zelf aan het roer tijdens onze zeilvakantie in Loosdrecht? Logeren bij de Kampeerhoeve kan natuurlijk ook. En zo hebben we nog veel meer verborgen schatten. Benieuwd naar ons totale aanbod? Klik hier.

Of op reis naar het buitenland

Ontdek het subtropische klimaat aan de Zuid-Engelse kust in Jersey, reis af naar Portes du Soleil en ski in een van de grootste skigebieden ter wereld of geniet van de Vlaamse frieten aan de Belgische kust. Dit is maar een kleine greep uit onze mogelijkheden. Benieuwd naar ons totale aanbod? Klik hier.

Even kort weg kan ook

Een midweek of kang weekend voelt vaak ook als een hele vakantie! Of het nou smartlappen zingen in Amersfoort, een Formule-1 weekend in Spa  óf heerlijk uit je dak gaan op Tuckerville is.
Je komt weer als herboren thuis met volop verhalen over je belevenissen. Benieuwd naar ons totale aanbod? Klik hier.

Op vakantie met een groep

Met een groep op vakantie is niet alleen gezellig, maar zorgt er ook voor dat we de kosten van de reis, accommodatie en begeleiders kunnen delen. Daarom kiezen we ervoor om per vakantie de minimale groepsgrootte aan te geven. Als het minimaal aantal deelnemers geboekt heeft kun je ervan uitgaan dat de reis doorgaat. Wanneer de reis niet door kan gaan zullen we je hier uiterlijk 4 weken voor vertrek over informeren. Waar mogelijk zoeken we met je mee naar een vergelijkbaar alternatief.