Voorwaarden

Wielewaal hanteert bij het boeken van activiteiten voorwaarden. Deze voorwaarden bieden jou duidelijkheid in wat je van ons kunt verwachten en welke verplichtingen we met elkaar aangaan.

Voorwaarden vakanties

Bij het boeken van een vakantie hanteert Wielewaal Voorwaarden vakanties 2019 . Dit zijn aanvullende voorwaarden op de  ANVR-reisvoorwaarden, Informatie over de ANVR vind je terug op onze website onder keurmerken.

Voorwaarden logeren

Op het boeken van een of meerdere logeerweekenden zijn de Voorwaarden logeren 2019 van Wielewaal van toepassing.

Voorwaarden vakantiedagopvang

Op het boeken van vakantiedagopvang, ook wel bekend als kinderthemaweek, zijn de Voorwaarden vakantiedagopvang 2019 van Wielewaal van toepassing. .

Voorwaarden annuleringsverzekering

Bij het boeken van een activiteit kun je overwegen een annuleringsverzekering af te sluiten, die onder voorwaarden de kosten van de activiteit (deels) vergoedt. Ben je niet verzekerd en annuleer je een activiteit dan brengt Wielewaal de kosten hiervoor bij jou in rekening. Je kunt zelf een verzekering afsluiten of via Wielewaal een annuleringsverzekering afsluiten. Wij treden op als intermediair. De verzekeraar is beoordelende partij. Je vindt hier de Voorwaarden annuleringverzekering. Als je kiest voor een annuleringsverzekering via Wielewaal, dan geef je dit aan op je boekingsformulier.