Groepsvakanties

AanbodAanmelden

Waar een wil is, vindt Wielewaal de weg

Vakantie betekent voor mensen met een beperking vaak aanpassen. Ook voor hun reisgenoten. Zoeken naar locaties en activiteiten die geschikt zijn voor mensen met én zonder beperking. Bij de groepsvakanties van Wielewaal is aanpassen niet nodig. De uitzondering is de regel. Deelnemers krijgen de kans datgene te doen waar ze van dromen, maar waarvan ze dachten dat het niet kon. In een rolstoel naar het klimbos? Kamperen op Pinkpop? Waar een wil is, vindt Wielewaal de weg. Wil je weten waar je allemaal naartoe kan? Klik hier voor het aanbod.

Begeleiding

De begeleiding is in handen van een ervaren reisleider, verpleegkundige en een team enthousiaste, geschoolde vrijwilligers. Wielewaal werkt met een begeleiding van 1 op 1 tot maximaal 1 op 3, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en we iedereen een vrije en onbezorgde vakantie kunnen bieden!

Voor wie?

Voor mensen met een beperking van 4 tot 55 jaar. De beperkingen variëren van een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking tot ADHD of autisme. Iedereen doet mee bij Wielewaal!

Waar?

Wielewaal organiseert vakanties in binnen- en buitenland. Klik hier voor het complete aanbod aan vakanties. Wil je eerst een kijkje nemen in onze zomergids? Blader dan door onze digitale versie of laat je een exemplaar toesturen via onze contactpagina. Alvast veel plezier!