Informatie vakantiedagopvang

Haarlem

Informatie

We hebben op de Martin Luther King/Hildebrand-school verschillende ruimtes op de begane grond. In de gymzaal bieden we sport en spel. Dagelijks gaan we op het schoolplein op ontdekkingstocht en leven de kinderen zich uit. In de ruime keuken bakken we koekjes, pizza’s of pannenkoeken. Volop thema-activiteiten door de hele week heen en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Kom je ook een dag of week in de vakantie bij ons genieten?

Rotterdam

Informatie

Tytylschool Rotterdam is ons ‘thuis’ in de vakanties. In verschillende ruimtes bieden we activiteiten zoals knutselen, spelletjes en in de gymzaal sport. Op de grote speelplaats kun je fietsen, rennen, schommelen  en zandtaartjes bakken. Met de kinderboerderij om de hoek is het feest compleet, van geitjes aaien tot konijn knuffelen. Voor de lunch bakken we met elkaar lekkers in de keuken.  Gewoon de ideale plek voor een dag of week lekker ontspannen.

Tilburg

Informatie

Mytylschool Tilburg is de ideale plek. Met een grote en kleine gymzaal volop ruimte voor sport en spel. Knutselen en lekker spelen doen we in de speellokalen. Dagelijks gaan we naar buiten om te spelen op een van de speelpleinen. Of lekker picknicken in het naastgelegen park. En voor degene die nog energie over heeft is er de ballenbak. Chillen kan ook in de snoezelruimte. Kortom: iedere dag volop activiteiten en iedereen doet mee!

Utrecht

Informatie

Op De Kleine Prins Utrecht is het genieten. Na een start in de centrale hal, kunnen kinderen hun zang- en danstalent ontdekken op het podium. Smulpapen worden sterrenkoks in de grote keuken. De gymzaal biedt volop ruimte voor leuke sportspellen, iedereen doet mee!  En knutselen doen we vanuit twee ruime lokalen en tussendoor gaan we lekker naar buiten, waar  de kinderen zich uitleven op de ruime en veilige speelplaats. Aan het einde van de dag is het nagenieten in de centrale hal. Lekker moe en voldaan naar huis.