Informatie vakantiedagopvang

Noord-Holland locatie Haarlem

Informatie

De Schelp staat tot onze beschikking voor allerlei leuke activiteiten. Wat dacht je van een potje voetbal op het grote speelplein? Of een mooie stoepkrijttekening maken? Of even relaxen met een boekje of een spelletje? Of juist lekker aan de slag in de speelzaal? Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker te knutselen. In de omgeving kunnen we een wandeling maken of een spannende speurtocht uitzetten. In Haarlem komen de thema’s tot leven. Kom je ook?

Zuid-Holland locatie Rotterdam

Binnenkort weer open

Wij zijn achter de schermen hard bezig om weer een locatie in Rotterdam te openen. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons een mailtje!

Utrecht locatie Doorn

Informatie

Op De Bosschool in Doorn is het genieten. De ontvangst is in de centrale hal, hier is het mogelijk om gezamenlijk te lunchen maar ook om gezellig te knutselen of andere activiteiten uit te voeren. De gymzaal biedt volop ruimte voor leuke sportspellen, iedereen doet mee!  Tussendoor gaan we lekker naar buiten, waar de kinderen zich uitleven op de ruime en veilige speelplaats. Ook is de kinderboerderij en de snoezelruimte beschikbaar gesteld voor Wielewaal. Lekker moe en voldaan gaan de kinderen naar huis.