Ontdek onze vakantiedagopvang locaties

Op dit moment biedt Wielewaal vakantiedagopvang op twee locaties. Op de Bosschool in Doorn in een prachtige bosrijke omgeving. En in Haarlem wat dicht bij zee is en de duinen. Beide locaties geven veel ruimte om heerlijk buiten te spelen met leeftijdgenootjes. En uiteraard is er binnen voldoende ruimte om leuke activiteiten te doen!

Noord-Holland locatie Haarlem

Informatie

De Schelp staat tot onze beschikking voor allerlei leuke activiteiten. Wat dacht je van een potje voetbal op het grote speelplein? Of een mooie stoepkrijttekening maken? Of even relaxen met een boekje of een spelletje? Of juist lekker aan de slag in de speelzaal? Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker te knutselen. In de omgeving kunnen we een wandeling maken of een spannende speurtocht uitzetten. In Haarlem komen de thema’s tot leven. Kom je ook?

Zuid-Holland locatie Rotterdam

Vanaf augustus start locatie Rotterdam

De vakantiedagopvang vindt plaats in het statig NIVON pand in Crooswijk, vlakbij de Rottekade. Het pand met grote ramen is licht en is een goede uitvalsbasis voor een bezoekje aan het Kralingse bos of de Kralingse plassen. Ook is er een speeltuin in de buurt.

De opvang van deelnemers in een rolstoel is maar beperkt mogelijk. Wielewaal zoekt een tweede locatie in Rotterdam.

Utrecht locatie Doorn

Informatie

Op De Bosschool in Doorn is het genieten. De ontvangst is in de centrale hal, hier is het mogelijk om gezamenlijk te lunchen maar ook om gezellig te knutselen of andere activiteiten uit te voeren. De gymzaal biedt volop ruimte voor leuke sportspellen, iedereen doet mee!  Tussendoor gaan we lekker naar buiten, waar de kinderen zich uitleven op de ruime en veilige speelplaats. Ook is de kinderboerderij en de snoezelruimte beschikbaar gesteld voor Wielewaal. Lekker moe en voldaan gaan de kinderen naar huis.