Ontdek onze VDO locaties

Op dit moment biedt Wielewaal vakantiedagopvang op twee locaties. Op de Bosschool in Doorn in een prachtige bosrijke omgeving. En in Haarlem wat dicht bij zee is en de duinen. Beide locaties geven veel ruimte om heerlijk buiten te spelen met leeftijdgenootjes. En uiteraard is er binnen voldoende ruimte om leuke activiteiten te doen!

Locatie Haarlem

De Schelp

De Schelp is een Z.M.L.K school in de Patrimoniumbuurt in Haarlem. De school is tijdens vakanties en tot onze beschikking voor allerlei leuke activiteiten. Het grote speelplein is heerlijk om een potje te voetballen of om een mooie stoepkrijttekening te maken. En bij slecht weer is de ruime speelzaal beschikbaar om lekker te rennen en bewegen. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om gezellig te knutselen. In de omgeving kunnen we een wandeling maken of een spannende speurtocht uitzetten.

Groep:  ADHD/ASS/MCG/VG

 

Film vakantiedagopvang Haarlem

Locatie Doorn

De Bosschool

De Bosschool in Doorn ligt heerlijk rustig in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. De Bosschool ligt op het terrein van Stichting Bartiméus en is helemaal ingericht voor mensen met een beperking. De ontvangst is centraal in de hal, er zijn aparte ruimtes beschikbaar om gezamenlijk te lunchen maar ook om gezellig te knutselen of andere activiteiten uit te voeren.

De gymzaal biedt volop ruimte voor leuke sportspellen, iedereen doet mee!  Tussendoor gaan we lekker naar buiten, waar de kinderen zich uitleven op de ruime en veilige speelplaats. Ook is de kinderboerderij en de snoezelruimte beschikbaar gesteld voor Wielewaal. Lekker moe en voldaan gaan de kinderen naar huis.

Groep: ADHD/ASS/MCG/VG

Film vakantiedagopvang Doorn

Locatie Rotterdam

Binnenkort meer informatie

We zijn druk bezig met een locatie in de omgeving van Rotterdam. Zodra we de planning klaar is, plaatsen we een bericht op de social media van Wielewaal. Volg ons op facebook of instagram.