Vakantiedagopvang

LocatiesAanmelden

Een dagje of een hele week, alles kan.

Schoolvakanties zijn er om uit te rusten, met vriendjes af te spreken en leuke dingen te doen. Voor kinderen met een beperking zijn de vakanties vaak niet zo afwisselend. Zij hebben minder sociale contacten dan kinderen zonder beperking. En vakantie activiteiten zijn vaak niet geschikt voor hen. Dat betekent meer thuis zitten. Terwijl juist zij zo opbloeien van contact met mensen en zo genieten van activiteiten. Hun leefwereld is immers in het dagelijkse leven ook al beperkt. Voor hen organiseert Wielewaal vakantiedagopvang in iedere schoolvakantie. Uitstapjes, knutselen, koekjes bakken of gewoon chillen. Een dagje of een hele week. Alles kan.

Wanneer het jou uitkomt

Tijdens de schoolvakanties is er opvang op doordeweekse dagen, je kunt je per dag inschrijven. De kinderen zijn welkom tussen 8.00 en 18.00 uur en het programma loopt van 9.00 tot 16.00 uur. Als een hele dag te vermoeiend is, kun je in overleg met de recreatieleider later starten of eerder eindigen.

Iedereen kan meedoen

De opvang is bedoeld voor kinderen van 4 tot 20 jaar met een lichamelijke, verstandelijke en/of meervoudig complexe beperking of met ADHD/Autisme Spectrum Stoornis. De activiteiten zijn gericht op het behoud van de vaardigheden van het kind en het bieden van een vaste dagstructuur. Wil je weten hoe de vakantiedagopvang eruit ziet? Neem dan contact met ons op en neem een kijkje tijdens een van de vakanties.