Aanmelden en formulieren vakantiedagopvang

Wil jij je aanmelden en een activiteit reserveren? Bel ons dan op 088 122 44 00 (ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar info@wielewaal.nl.

Wat doet Wielewaal met jouw aanmelding?

Wielewaal stuurt je een mail met je reservering en eventueel aanvullende vragen. Je beantwoordt de vragen in de mail om je reservering te bevestigen. Vanaf dat moment houden wij de gereserveerde plek 2 weken voor je vast, zodat jij tijd hebt om de benodigde informatie op te sturen.

Ga je voor het eerst mee met Wielewaal?

Dan krijg je van ons een ‘Mijn Wielewaal’– account om je gegevens online door te geven.

Ben je al eerder mee geweest?

Dan heb je al je gegevens van ‘Mijn Wielewaal’ al om jouw reservering te doen.
Hebben wij alle informatie? Dan zet Wielewaal je reservering om in een definitieve boeking en we sturen je een bevestiging. 
Als we je nog meer willen vertellen voor je vertrekt, dan sturen we dat kort voor de start, per mail.

Aanmelding en Overdrachtformulier

Om te kunnen reserveren hebben wij twee documenten nodig:
* een bevestiging dat je wilt reserveren
* een actueel deelnemersformulier (maximaal 1 jaar oud). Dit is nodig voor de medische beoordeling. Het overdrachtsformulier is te vinden in Mijn Wielewaal.

De medisch adviseurs van Wielewaal bekijken welke verzorging je nodig hebt. Misschien hebben ze meer informatie nodig: dat ligt aan jouw situatie en je betalingswijze. In Mijn Wielewaal staat alle informatie. Per betaalwijze (bijvoorbeeld PGB of ZIN) staan hier de formulieren die wij van je nodig hebben.

De aanvraag kun je meteen compleet maken. Aanvullende vragen staan in de ‘voorwaarden en protocollen’ .

Vergeet niet je overdrachtsformulier in te vullen met de laatste stand van zaken rondom je gezondheid en medicatie. Zo kunnen we altijd de juiste zorg leveren. Het Overdrachtsformulier F2202 mag je vooraf aan de activiteit downloaden, invullen en mailen naar de RAP.