Ontdek onze VDO locaties

Op dit moment biedt Wielewaal vakantiedagopvang op drie locaties. Op de Bosschool in Doorn in een prachtige bosrijke omgeving. In Haarlem dicht bij zee en de duinen. En tenslotte in Rotterdam Krooswijk, vlak bij de haven. Alle drie de locaties geven veel ruimte om heerlijk buiten te spelen met leeftijdgenootjes. En uiteraard is er binnen voldoende ruimte om leuke activiteiten te doen!

Locatie Haarlem

De Schelp

De Schelp is een Z.M.L.K school in de Patrimoniumbuurt in Haarlem. De school is tijdens vakanties en tot onze beschikking voor allerlei leuke activiteiten. Het grote speelplein is heerlijk om een potje te voetballen of om een mooie stoepkrijttekening te maken. En bij slecht weer is de ruime speelzaal beschikbaar om lekker te rennen en bewegen. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om gezellig te knutselen. In de omgeving kunnen we een wandeling maken of een spannende speurtocht uitzetten.

Groep:  ADHD/ASS/MCG/VG

 

Locatie Doorn

De Bosschool

De Bosschool in Doorn ligt heerlijk rustig in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. De Bosschool ligt op het terrein van Stichting Bartiméus en is helemaal ingericht voor mensen met een beperking. De ontvangst is centraal in de hal, er zijn aparte ruimtes beschikbaar om gezamenlijk te lunchen maar ook om gezellig te knutselen of andere activiteiten uit te voeren.

De gymzaal biedt volop ruimte voor leuke sportspellen, iedereen doet mee!  Tussendoor gaan we lekker naar buiten, waar de kinderen zich uitleven op de ruime en veilige speelplaats. Ook is de kinderboerderij en de snoezelruimte beschikbaar gesteld voor Wielewaal. Lekker moe en voldaan gaan de kinderen naar huis.

Groep: ADHD/ASS/MCG/VG

Locatie Rotterdam

Educatief Centrum Rotterdam

Onze nieuwe locatie is in Delfshaven, vlak bij Rotterdam. In het Educatief Centrum Horizon hebben de kinderen alle ruimte om lekker te spelen. Op de begane grond zijn er meerdere lokalen o.a. voor muziek, fitness, een en een grote sportzaal. Ook de keuken is op de begane grond.

Vlak voor de deur van de school is de aanlegsteiger voor de watertaxi (de croosboot). Hoe leuk is dat voor een leuk uitje op het water.

Deze mooie school is goed bereikbaar met de auto of het OV.

Adres:
Educatief Centrum Horizon
Schiemond 8
3029 NP Rotterdam
010-2110150