Vakantiedagopvang

LocatiesAanmelden

Vakantiedagopvang in Doorn, Haarlem en Rotterdam

Vakantiedagopvang kan een dagje of een hele week

Wielewaal biedt respijtzorg in de vorm van vakantiedagopvang. Schoolvakanties zijn er om uit te rusten, met vriendjes af te spreken en leuke dingen te doen. Voor kinderen met een beperking is een vakantie niet altijd vanzelfsprekend. Vakantie activiteiten zijn helaas niet altijd aangepast aan hun mogelijkheden en belevingswereld. Terwijl sociale contacten en nieuwe ervaringen juist zo belangrijk zijn.  Voor hen organiseert Wielewaal vakantiedagopvang in iedere schoolvakantie. Uitstapjes, knutselen, koekjes bakken of gewoon chillen. Een dagje of een hele week. Alles kan. Zodat ook kinderen met een beperking leuke nieuwe activiteiten kunnen ondernemen met leeftijdgenootjes.

Iedereen is welkom

Tijdens de schoolvakanties is er opvang op doordeweekse dagen, je kunt je per dag inschrijven. De kinderen zijn welkom tussen 8.00 en 18.00 uur en het programma loopt van 9.00 tot 16.00 uur. Als een hele dag te vermoeiend is, kun je in overleg met de recreatieleider later starten of eerder eindigen.

Kinderen met een beperking vanaf 6 jaar

De opvang is bedoeld voor kinderen van 6 tot 25  jaar met een lichamelijke, verstandelijke en/of meervoudig complexe beperking of met ADHD/Autisme Spectrum Stoornis. De activiteiten zijn gericht op het behoud van de vaardigheden van het kind en het bieden van een vaste dagstructuur. Wil je weten hoe de vakantiedagopvang eruit ziet? Neem dan contact met ons op en neem een kijkje tijdens een van de vakanties.