Ontdek je locatie

Houd je van ronddwalen in het bos, lekker je voeten nat maken in de zee of speel je liever in een speeltuin? Bekijk de verschillende locaties in Nederland welke het beste past bij jouw vakantie gevoel!

Arnhem

 

Informatie

Arnhem (zorggroep)

Op het terrein van Bio Vakantieoord in Arnhem kun je je onmogelijk vervelen! In de goed aangepaste bungalows hebben we alle ruimte om te knutselen. Op het terrein vind je allerlei speeltoestellen, je kunt een duik nemen in het zwembad en als je een film wilt kijken kun je terecht in de BioScoop. Dierenvrienden kunnen een bezoekje brengen aan de schapen, geiten, konijnen, cavia´s en vogels op de kinderboerderij. Het vakantieoord ligt midden in de bossen, dus er zijn allerlei mogelijkheden voor een leuke speurtocht, een boswandeling of het bouwen van een hut. Moe na een actieve dag? Dan kun je even helemaal tot rust komen in de snoezelruimte.

IJsselstein

 

Informatie

IJsselstein (zorg- & gedragsgroep)
In IJsselstein verblijven onze deelnemers in 2 rijtjeshuizen (aan elkaar gekoppeld). Het huis staat midden in een woonwijk. Het centrum van IJsselstein is lopend te bereiken. Alle deelnemers kunnen slapen op een 1 persoonskamer. Beneden is er één aangepaste slaapkamer met aangepaste badkamer. Er is een gemeenschappelijke woonkamer. De locatie en omgeving zijn prikkelarm . Deze locatie is zelfvoorzienend.  De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

Wijk aan Zee

 

Informatie

Wijk aan Zee (gedragsgroep)
Op deze locatie verblijven de deelnemers in een Nivonhuis. Hier heeft Wielewaal de beschikking over het Banjaert huis. Dit huis ligt mooi gelegen in de duinen vlak aan zee en is prikkelarm. Deelnemers verblijven in een 2 persoonskamer. Deze locatie is zelfvoorzienend.

 

Dordrecht

 

Informatie

Dordrecht (gedragsgroep)

Op deze locatie verblijven de deelnemers in een Stayokay. De deelnemers verblijven in 4 persoonskamers, maar er verblijven maximaal 3 deelnemers in één slaapkamer. Wielewaal kan daarnaast van diverse groepsruimtes afwisselend gebruik maken , waarvan één ruimte een beamer heeft. Het eten wordt verzorgd door de Stayokay en nuttigt de groep in de gemeenschappelijke eetzaal. In overleg met de Stayokey kan er, wanneer nodig, een lunchpakketje worden samengesteld. De groepsgrootte is nader te bepalen en op dit moment 5.

Haarlem

 

Informatie

Haarlem (gedragsgroep)
Op deze locatie verblijven de deelnemers in een Stayokay. Meestal zijn er drie 2 persoonskamers voor de deelnemers. In deze locatie heeft Wielewaal een groepsruimte tot haar beschikking. In de eetzaal is een zithoek met tv waar deelnemers gebruik van mogen maken. Het eten wordt verzorgd door Stayokay en nuttigt de groep in de eetzaal. De groepsgrootte in Haarlem is maximaal 7 deelnemers.

Haarlemmerliede

 

Informatie

Haarlemmerliede (gedragsgroep)

De locatie Haarlemmerliede is ondergebracht in een oud fort. Wielewaal gebruikt meestal de linkerzijde van het fort om te verblijven. Wielewaal heeft de beschikking over verschillende ruimtes die bestaan uit een eetzaal/keuken/woonkamer/tv-ruimte. Verder beschikt de locatie over 4 slaapzalen, waarvan er één voor de vrijwilligers. Er slapen over het algemeen meerdere deelnemers op 1 slaapzaal. Het gebruik van een babyfoons is op deze locatie niet mogelijk. In verband met type huisvesting en lage plafonds bieden deze geen bereik. Het is een zelfvoorzienende locatie. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

 

Soest

 

Informatie

Soest (gedragsgroep)
Op deze locatie verblijven onze deelnemers in een Stayokay. Deelnemers verblijven in 2 persoonskamers. Wielewaal kan daarnaast beschikken over een groepsruimte waar de deelnemers activiteiten kunnen doen. Eten wordt verzorgd door Stayokay en nuttigt de groep in de gemeenschappelijke eetzaal. De groepsgrootte in Soest is maximaal 7 deelnemers.

De Rijp

 

Informatie

De Rijp (zorggroep)
In de Rijp verblijven de deelnemers op de Rijper Eilanden. Dit is een hotel. Hier verblijven deelnemers op een ruime, aangepaste 2 tot 3 persoonskamer. Op deze locatie heeft Wielewaal een groepsruimte tot haar beschiking. Eten wordt verzorgd door het hotel en nuttigen de deelnemers in de eetzaal van het hotel. Het hotel ligt dichtbij het dorp De Rijp. De locatie is omgeven door vijvers en water. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

Kamerik

 

Informatie

We hebben een nieuwe logeerlocatie in Kamerik! Middenin het groene hart, tussen de Nieuwkoopse plassen en het historische Woerden, ligt logeerboerderij  ‘De 4 jaargetijden’. Vanaf januari bieden we een keer per maand een logeerweekend in Kamerik aan. Kamerik heeft twee aangepaste tweepersoonskamers op de begane grond en twee vierpersoonskamers op de eerste verdieping (een voor deelnemers en een voor vrijwilligers). Er is rust, ruimte en in de nabije omgeving van alles te doen. Wil je meer informatie of een keer komen kijken? Dat kan!  Bel 088 122 4400 of mail naar info@wielewaal.nl