Logeerweekenden

LocatiesAanmelden

Logeerweekend voor kind met een beperking

Wielewaal biedt respijtzorg in de vorm van logeerweekenden

De zorg voor een kind met een beperking gaat altijd door. Voor ouders betekent het dat zij 7 dagen in de week, 24 uur per dag hun zorgtaak hebben. Dat gebeurt natuurlijk met liefde, maar kan ook zwaar zijn. Ouders hebben soms een adempauze nodig. Ook om aandacht te besteden aan elkaar of de broertjes en zusjes in hun gezin. En dan is het fijn als de zorg even wordt overgenomen. Daarom is respijtzorg zo belangrijk.

Wielewaal biedt respijtzorg in de vorm van logeerweekenden. Een heel weekend van vrijdag vanaf 16:00 uur tot zondagavond 19:00 uur zijn deelnemers onder vrienden. Iedereen heeft iets, dus alle beperkingen vallen in het niet. Dat is vrijheid. Thuis is het gezin er ook even uit. Ouders hebben even tijd voor zichzelf en broertjes of zusjes krijgen extra aandacht. Een logeerweekend betekent voor iedereen een adempauze.

Respijtzorg kan ook in de vorm van vakantiedagopvang op onze mooie locaties in Doorn en Haarlem.

Logeren voor kinderen met een beperking

De logeerweekenden organiseert Wielewaal  op verschillende locaties in Nederland voor kinderen en (jong) volwassenen met een beperking van 6 – 25 jaar. De beperkingen variëren van een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking tot ADHD of autisme. Wielewaal maakt er voor iedereen een feestje van!

Mooie locaties in Nederland

Logeren kan in Arnhem, De Rijp, Doorn, Dordrecht, Haarlem, Haarlemmerliede, Kamerik,  Soest, Wijk aan Zee en IJsselstein. Wil je een keertje komen kijken? Dat kan natuurlijk! Je kunt voor al je vragen contact met ons opnemen via 088 122 4400 of info@wielewaal.nl

Begeleiding op maat

De begeleiding is in handen van een vaste recreatieleider en een team enthousiaste, geschoolde vrijwilligers. Ook is er verpleegkundige zorg mogelijk. Wielewaal werkt met een begeleiding van 1 op 1 tot maximaal 1 op 3, waardoor er veel persoonlijke aandacht is en we iedereen een vrij en onbezorgd weekend kunnen bieden!