We zijn trots op onze Wielewaal respijtgids. Je vindt hierin actuele informatie over de vakantiedagopvang en de logeerweekenden op al onze locaties in Nederland. Per locatie geven we een mooi sfeerbeeld maar ook praktische informatie over de groep,  een beschrijving van de locatie en uiteraard wat er allemaal te doen is.

Wielewaal is moment druk bezig met het zoeken naar nieuwe opvang mogelijkheden en nieuwe locaties. Zo hebben we tijdens de krokusvakantie voor het eerst een week Logeer en Dagopvang georganiseerd . Gedurende deze vakantieweek konden kinderen losse dagen naar de dagopvang komen maar ook eventueel als ze daar aan toe zijn één nacht of meer nachtjes blijven logeren.

In de gedrukte gids zijn de locaties als losse inlegvellen beschikbaar. Deze losse inlegvellen zijn ook digitaal beschikbaar. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een fijne tijd voor je kind, een adempauze voor jezelf

Wij zorgen ervoor dat je kind een leuke tijd heeft

Even weg uit je omgeving, nieuwe ervaringen opdoen, vrienden maken. Dat is voor iedereen belangrijk maar zeker ook voor kinderen of jong volwassenen met een beperking. Wielewaal maakt het mogelijk met onze logeerweekenden en vakantiedagopvang op locaties door heel Nederland.

Een dagje spelen dichtbij huis

Voor kinderen vanaf 6 jaar is er vakantiedagopvang. Tijdens de schoolvakanties kan je kind overdag allerlei leuke dingen doen en ‘s avonds gewoon weer thuis slapen.

Of een paar nachtjes logeren

Is jouw kind toe aan een nachtje logeren? Kies dan voor een logeerweekend. Vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag maken we er een feestje van.

Neem jij dan even tijd voor jezelf?

De zorg voor een kind met een beperking gaat altijd door. Voor ouders betekent het dat zij 7 dagen in de week, 24 uur per dag hun zorgtaak hebben. Dat gebeurt natuurlijk met liefde, maar kan ook zwaar zijn. Ouders hebben soms een adempauze nodig ook om aandacht te besteden aan elkaar of de broertjes en zusjes in het gezin. En dan is het fijn als de zorg even wordt overgenomen. Daarom is respijtzorg zo belangrijk.

Heb je een leuke activiteit gevonden? In overleg kijken we wat de passende mogelijkheden zijn voor jouw kind. Stuur een mail naar info@wielewaal.nl of bel ons even op 088 122 44 00!

 

 

Onze activiteiten worden begeleid door een team bestaande uit een recreatieleider, eventueel een assistent, een groep vrijwilligers/stagiaires. Indien nodig is een verpleegkundig aanwezig op de logeerweekenden voor zorggroepen in De Rijp en Arnhem. Of de vakantiedagopvang.

Ons begeleidingsteam zorgt ervoor dat alles goed loopt op de locatie. Mogen we de recreatieleiders van deze teams aan u voorstellen?