Onze recreatieleiders, reisleiders en verpleegkundigen

Wielewaal werkt met ervaren en enthousiaste groepsleiders. Zij staan meestal vast ingedeeld als recreatieleider op één van onze locaties of vervangen tijdelijk een collega op een andere locatie. Sommige groepsleiders gaan ook mee als reisleider op vakanties. En er zijn groepsleiders die alleen meegaan als reisleider. Als het nodig is wat de zorgzwaarte betreft, gaat er ook een verpleegkundige mee. Hier een korte introductie van deze bijzondere Wielewaal medewerkers.

Jessica

 

 

Jessica

Mijn naam is Jessica en ik draai om de maand het meidenweekend in de Rijp. Wielewaal is voor mij alweer heel lang geleden begonnen als bijbaantje naast mijn studie. Ondertussen ben ik alweer bijna 5 jaar werkzaam als ergotherapeut, maar Wielewaal is altijd mijn bijbaantje gebleven, haha. Een weekend Wielewaal is soms ‘hard’ werken, maar vooral ook veel lol maken met een hele hechte vriendengroep met alle meiden uit de Rijp. Het is gewoon verslavend!

(Jessica staat links op de foto)

Leonie

 

Leonie

Ik ben Leonie, 19 jaar oud en voornamelijk te vinden op de logeerlocatie in Kamerik! Wielewaal betekent voor mij heel veel plezier met geweldig leuke kids & begeleiders, elke dag is anders wat het tot een super toffe afwisseling maakt! Mijn fijnste Wielewaal momentjes zijn degene waarbij iedereen geniet en lacht. Daar doe ik het voor! 🙂

(Leonie staat met Daan op de foto)

Laura

 

Laura

De afgelopen jaren was ik voornamelijk te vinden op locatie IJsselstein. Het leukste/mooiste van Wielewaal is het mogelijk maken van dingen die niet altijd vanzelfsprekend zijn voor deelnemers. Bijvoorbeeld naar het strand gaan of in een attractie in de Efteling kunnen. Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe deelnemers van kleine dingen kunnen genieten, zoals samen ontbijten, met de tram naar de speeltuin gaan of een bonte avond organiseren.

Groetjes Laura

 

Carmen

 

Carmen

Mijn naam is Carmen en je zult mij voornamelijk op de logeerlocatie in IJsselstein en de Rijp vinden. Daarnaast ben ik regelmatig op de logeer- en dagopvang te zien in Ouderkerk aan den IJssel. Ik geniet van mijn werk wanneer een deelnemer straalt van plezier en graag nog wat langer wil blijven. Zie ik jou binnenkort op één van de Wielwaal locaties?

 

 

Arjan

 

Arjan

Ik ben Arjan Bruinewoud, reisleider van een logeerweekend in Arnhem. Het is super leuk en mooi om te zien hoe de kids plezier en lol hebben en de ouders zijn super dankbaar. Iedereen verdient een leuke tijd!!

Femke

 

Femke

Ik ben Femke, helaas kan ik in verband met mijn werk als kinderfysiotherapeut niet heel vaak mee, maar als ik naar Wielewaal ga dan ben ik te vinden op de geweldige locatie Haarlemmerliede! Eén van mijn leuke momenten is dat we een hele dag aan het strand waren met een MCG groep op Ameland tijdens de zomer in 2020. Wat heeft iedereen genoten op het strand en in de zee!
“Ook al denk je dat het niet kan, bij Wielewaal zorgen we ervoor dat het kan” Groetjes Femke

Thom

 

Thom

Ik ben Thom, een van de recreatieleiders van de vakantiedagopvang in Haarlem. Mijn werk op deze locatie is ontzettend leuk en uitdagend. Bij ons heeft iedere deelnemer weer andere behoeftes. Als je dan toch elke dag een glimlach op het gezicht van ieder kind weet te toveren, geeft dat een fantastisch gevoel. Daarom sla ik ook geen vakantie meer over!

 

Cato

 

Cato

Hoi! Mijn naam is Cato, ik ben één van de plegen die vast in Arnhem werkt (groep A). Samen met Sophie, en alle vrijwilligers, zorg ik voor een gezellig weekend waarin we samen dansen, grapjes maken en vooral veel lachen. Van een glimlach bij een ander geniet ik intens.

 

 

Kay

 

Kay

Ik ben Kay, ik ben op verschillende plekken binnen wielewaal te vinden, logeer weekenden in Haarlemmerliede en Arnhem, vakantie dagopvang in Doorn en op verschillende vakanties binnen Nederland. Wat ik het leukste vind aan wielewaal is al die blije gezichten wanneer de deelnemers weer een dag/weekend/week mogen komen!

 

Corine

 

Corine

Als vaste pleeg op één van de logeergroepen in Arnhem ben ik, Corine, elke 4 weken te vinden op bio vakantieoord. Ik vind het mooi om mijn vak te kunnen combineren met een weekend lang leuke dingen doen, lekker eten en veel gezelligheid. Door de dankbaarheid van logeerders, maar zeker ook van ouders, geeft het ook nog eens onwijs veel voldoening.

Groetjes,
Corine Alstadt
pleeg logeren Arnhem C

Renske

 

Renske

Ik ben Renske en ben 21 jaar oud. Ben afgestudeerd als verpleegkundige en werkzaam bij Wielewaal als Verpleegkundige en als Recreatieleider. Ik ben meestal te vinden op de vakantiedagopvang in Doorn maar af en toe een logeerweekend of vakantie vind ik ook super leuk. Ik vind het mooi dat de kinderen met verschillende beperkingen met elkaar kunnen spelen, leuke activiteiten kunnen doen en fijn kunnen buiten spelen op het mooie terrein van Bartiméus in Doorn.

Marijne

 

Marijne

Marijne staat meestal op het logeerweekend bij Wijk aan Zee.