Wie zijn we?

Wielewaal zijn we met z’n allen. Allereerst natuurlijk alle vrijwilligers en deelnemers die de activiteiten tot een feestje maken. Ieder jaar weer nieuwe enthousiastelingen én een heleboel mensen die – besmet met het Wielewaalvirus – steeds weer terugkomen.

Achter de schermen, veelal vanuit ons centrale kantoor in Hilversum, werken diverse medewerkers  die organisatorisch de handen uit de mouwen steken en meedenken om deze feestjes mogelijk te maken.

 

Wie doet wat?

Lees meer over:

Zelf meehelpen? Bekijk onze vacatures.

Adresgegevens kantoor Hilversum

Stichting Wielewaal
Regentesselaan 20-26
1217 EG Hilversum
T 088 1 22 44 00 (ma t/m vr 09:00 – 17:00 uur)
E info@wielewaal.nl
Bankrekening NL32INGB0003733847
Bankrekening NL02TRIO0784714967
KvK nummer 41177312

 

Leuke dingen zonder ouders

Toen Merel 5 jaar was kwam ze voor het eerst een dagje spelen op de vakantiedagopvang in Utrecht. Dat is niet bij 1 dag gebleven! Vanaf haar zevende maakt ze ook gebruik van de vakanties en eenmaal per maand komt ze naar een logeerweekend met haar vriendengroep.

Waardering voor de kinderen

Gijs (22) schreef zich deze zomer voor het eerst in als vrijwilliger op een kinderthemaweek. En hij pakt het meteen grondig aan: 3 weken achter elkaar komt hij 3 dagen per week helpen. Hij vertelt over zijn ervaring.

Naar het zwembad? Ik wil naar Wielewaal!

Jelle heeft het ontzettend naar zijn zin bij Wielewaal. Hij gaat met plezier naar de dagopvang en heeft vrienden gemaakt. Ook leert hij grenzen kennen en omgaan met sociale situaties.

“Het blijft leuk om nieuwe vrijwilligers het Wielewaalgevoel over te brengen, ze te begeleiden en te bij het verlenen van zorg. Hen het vertrouwen te geven en ze het gewoon te laten doen, levert vaak de mooiste situaties op. Een vrijwilliger die trots de badkamer uit komt lopen, omdat ze zelf een deelnemer heeft gedoucht, geeft mij iedere keer weer een voldaan gevoel.”

Bianca (31)