Bij haar afscheid doneerde directeur Remke Brand een prachtig Wielewaal-moment- nou, voor dit bedrag zijn het vele Wielewaal-momentjes 🙂 Wij zijn haar daar uiteraard heel dankbaar voor!

In april 2019 stuurde Remke dit bericht door naar alle deelnemers, ouders en verzorgers van Wielewaal:

Beste deelnemer, ouder/verzorger, 

In de afgelopen drie jaar heb ik met veel plezier als directeur leiding mogen geven aan Stichting Wielewaal. Drie jaar waarin de organisatie verder is geprofessionaliseerd. Het werken vanuit een team Vakantie en een team Respijt (logeren en vakantiedagopvang) maken dat er focus is aangebracht en we meer maatwerk kunnen leveren. 

Per 1 juli aanstaande draag ik het stokje over aan een opvolger en ga ik me richten op een nieuwe uitdaging in combinatie met de mantelzorg voor mijn ouders. De Raad van Toezicht heeft een bureau in de arm genomen om een nieuwe directeur te werven. 

Deze nieuwe directeur zal zich eveneens richten op het aanbieden van activiteiten voor een doelgroep die, door hun zorgintensieve beperking, anders niet zo makkelijk mee kan doen. Wielewaal heeft hierin een unieke propositie vanwege de persoonlijke en vrijwillige 1 op 1 aandacht. 
Ik dank je voor het vertrouwen in Wielewaal en ik wens je/jullie nog vele mooie Wielewaal momenten.
Hartelijke groet,
Remke Brand

In de zomer van 2019 wordt de nieuwe directeur benoemd. Meer informatie volgt op deze website.

Wij verwelkomen uiteraard alle donateurs, voor welk bedrag dan ook. Een donatie doe je eenvoudig via de site. Meer weten over die Wielewaal-momentjes? Check de pagina.