Het laatste weekend voor de zomervakantie is alweer voorbij!
We maakten een leuk verslag van het weekend in Dordrecht.

Vrijdagavond hebben we nog even buiten gespeeld en gezamelijk besloten naar welke films we zouden gaan.

Zaterdagochtend hebben we na het ontbijt geknutseld. Er werd van alles gemaakt, leuk om te zien hoe creatief iedereen is op zijn/haar eigen manier. Tussen de buien door hebben we nog even buiten gespeeld. Ook deden we een quiz.
’s Middags gingen we naar de bioscoop. Rick, Anthony en Jeanine gingen naar A dogs journey, een hele mooie en ontroerende film. Steven en Nandi gingen naar Huisdiergeheimen 2. Lennart, Yasmina en Aimen gingen naar Aladdin waar meegedanst en gezongen werd. Gelukkig klaarde het ’s middags op, want we gingen BBQ’en! Vooral de frietjes gingen er goed in. Rick en Anthony hebben geholpen met BBQ’en.
’s Avonds deden we een verstopspel buiten.

Zondagochtend maakte we een vaderdagcadeautje (met dank aan StayOkay voor het materiaal en het inpakken!) En daarna gingen we lopend naar de speeltuin/recreatieplas Merwelanden. Hier hebben we gespeeld tot het tijd was om terug te keren voor de lunch. Na de lunch hebben we een zoekspel gedaan (dat Rick samen met Jeanine bedacht en uitgezet had) iedereen moest een aantal briefjes van zn eigen kleur zoeken om een woord te maken. Het woord leidde tot de plek waar de spiesjes en marsmellows waren verstopt. Omstebeurt heeft iedereen vervolgens geholpen met de voorbereidingen van het kampvuur. Toen hebben we lekker marsmellows geroosterd boven het vuur! En na een rustmoment was het voor Steven en Rick alweer tijd om naar huis te gaan. Anthony, Lennart en Yasmina bleven nog eten en toen zij opgehaald werden was het ook voor de begeleiders tijd om naar huis te gaan. Fijne zomervakantie en tot in Augustus!

Groeten, Nandi, Aimen, Jeanine