Laatste stand van zaken vakanties en logeerweekenden.

Naar aanleiding van de persconferentie van 21 april jl, heeft Wielewaal de volgende mededeling over de Wielewaal activiteiten:

De events worden verplaatst naar 2021

Volgens de richtlijnen van de overheid zijn vergunnings-plichtige events (zoals Pinkpop en Zwarte Cross) niet toegestaan tot 1 september. De geboekte events worden verplaatst naar 2021. Zodra we de omboeking rond hebben worden de deelnemers van een activiteit individueel benaderd of de nieuwe datum hen uitkomt. Lukt het de deelnemer niet op de nieuwe datum dan zoeken we samen naar een alternatief.

Over vakanties zijn er nog geen nadere richtlijnen bekend

Over vakanties zijn geen nadere richtlijnen gegeven. De volgende persconferentie in de derde week van mei geeft hopelijk meer duidelijkheid. Tot die tijd blijven alle vakanties VANAF 1 juni in de planning staan. Individuele deelnemers kunnen voor praktische vragen contact opnemen met het vakantie team.

De logeerweekend worden vanaf 1 juni weer ingepland

Volgens de richtlijnen van de overheid mogen scholen en dagopvang vanaf 1 juni weer van start. Wielewaal is al druk bezig met de planning voor het tweede helft van het jaar. Individuele deelnemers ontvangen bericht over hun boeking.

Activiteiten in de tweede helft van het jaar volgens nieuwe Corona spelregels

Veiligheid en gezondheid van deelnemers en vrijwilligers gaan voor alles. Samen met experts  werken we daarom heel hard aan een nieuw Corona / Covid 19 protocol voor de Wielewaal activiteiten, vrijwilligers en deelnemers Voor de start van de tweede helft van het jaar zal dit protocol worden gedeeld met vrijwilligers en deelnemers.