Doe mee met onze fotowedstrijd en win een fotografieworkshop van een van onze huisfotografen!
Gedurende het jaar organiseert Stichting Wielewaal overal in het land hele leuke evenementen, uitjes, weekenden, vakanties, logeerpartijtjes en nog veel meer! En overal lopen fotografen rond. Dat zijn jullie! Met jullie telefoontjes, eenvoudige camera’s en soms hele geavanceerde apparaten maken jullie de leukste sfeerplaatjes. Wij willen die ook heel graag zien. Die mooie, leuke en soms ontroerende fotomomenten maken ons trots op ons werk en ook wij genieten van het plezier dat er vanaf straalt.

#Iedereendoetmee
Als jij je foto instuurt via communicatie@wielewaal.nl, dan maak je kans op een hele mooie hoofdprijs; je gaat namelijk een hele dag op pad met fotograaf Bart Stornebrink. Hij is beroepsfotograaf en fotografeert ook voor ons. Van hem leer je in één dag met jouw eigen fotocamera de mooiste foto’s te maken van een onderwerp naar keuze. Dus je hoeft niet heel ervaren te zijn, of dure spullen te hebben. Iedereen doet mee! Je kunt inzenden tussen 1 juli en 1 september 2019. Een jury van drie deskundigen beoordeelt de inzendingen en eind september 2019 maken we de uitslag bekend. Dus schroom niet en stuur alles in wat jij leuk vindt. Je mag zoveel foto’s insturen als je wilt. De foto’s moeten wel scherp zijn en gemaakt tijdens een Wielewaal activiteit. De inzender zorgt er zelf voor dat de geportretteerden toestemming hebben gegeven voor inzending. De foto’s worden eigendom van Stichting Wielewaal en worden gebruikt op de website, op social media en mogelijk ook in de reisgidsen. Wielewaal neemt zelf contact op met de winnaars.

Voorwaarden
Wielewaal plaatst de genomineerde foto’s op de website en op social media. De winnende foto wordt in de communicatie van Stichting Wielewaal gebruikt en Wielewaal houdt zich het recht voor, ook de andere ingezonden foto’s te gebruiken in haar communicatie. Deelnemers zijn 16 jaar en ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Personeel van stichting Wielewaal is uitgesloten van deelname.