Ellen Peeters (56) start begin september 2019 als nieuwe directeur van Stichting Wielewaal.  Zij ziet er naar uit om snel kennis te maken met ieder die betrokken is bij het werk van de organisatie.

Op dit moment rondt zij haar werkzaamheden af als senior manager bij Stichting Timon Jeugd en Jongvolwassenen zorg. Daar is zij – met haar regioteam – verantwoordelijk voor de hulpverlening, begeleiding en huisvesting in Groningen, Drenthe en Overijssel. Daarnaast leidt ze het landelijk team voor begeleiding van jongvolwassen statushouders.

Ellen is jarenlang werkzaam geweest in senior managementfuncties binnen de telecom en in financiële dienstverlening. In 2015 maakte zij de overstap naar het Zorg & Welzijn werkveld. Eerst in de directie van Start Foundation, een stichting die investeert in initiatieven gericht op mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarna oefende ze twee jaar een senior functie uit binnen het managementteam van Stichting Timon.

Ellen’s ambitie is om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en hierbij sociale inclusie te versterken. Binnen organisaties richt ze zich op het versterken van medewerkers en teams in hun creativiteit en innovatieve kracht. Naast het maken van een meerjarenstrategie is Ellen ook goed in staat om de dagelijkse ontwikkelingen te sturen richting de strategische lange termijndoelstellingen van een organisatie. Hierbinnen hoort ook de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Ellen is getrouwd met Marc en heeft 3 kinderen van 24, 22 en 18. Met man en jongste dochter woont zij in het dorpje Westbroek onder de rook van Utrecht.

Ellen is vanaf september 2019 bereikbaar via ellen.peeters@wielewaal.nl en via 088 122 44 00.