thailand-olifant

 

Nieuwe pand officieel geopend

15-04-2008

Sinds half februari organiseert Wielewaal haar activiteiten vanuit Hilversum. Op vrijdag 4 april heeft loco-burgemeester Ben Hammer van Hilversum het nieuwe pand van Wielewaal officieel geopend.

WENSEN VERVULD

Tijdens de officiŽle opening vertelde directeur Corina Gielbert over de lange zoektocht naar een nieuw geschikt onderkomen voor Wielewaal. Het nieuwe pand voldoet aan alle wensen die Wielewaal had: het is al grotendeels rolstoeltoegankelijk gemaakt, zodat Wielewaal ook de mogelijkheid heeft mensen met een beperking een stage- of werkplek te bieden, het kan als vertreklocatie van busvakanties dienst doen, er is voldoende ruimte om een magazijn goed in te richten en er is ruimte om trainingen voor kleine groepen aan te bieden. Daarnaast is er voldoende ruimte voor de werkplekken van het steeds groeiende aantal medewerkers. Wielewaal is dan ook erg blij met het nieuwe pand.

Opening1 Opening2

EERSTE LINTJE DOORGEKNIPT

Ook loco-burgemeester Hammer vertelde enthousiast te zijn over de komst van Wielewaal naar Hilversum. Hilversum is er trots op dat ook kleine maatschappelijk betrokken organisaties zich in de stad vestigen. Volgens Hammer heeft Wielewaal een pand gevonden op een van de mooiste plekjes van Hilversum. Na deze woorden ging de loco-burgemeester over tot de officiŽle opening door het doorknippen van een Wielewaal-blauw lint dat voor de ingang was gehangen. En dat was niet alleen voor Wielewaal een bijzondere gebeurtenis: het was het eerste lintje dat de loco-burgemeester officieel doorknipte.

Opening3 Opening4
Opening5 Opening6

FEESTELIJKE BEZICHTIGING

Na de officiŽle opening konden genodigden onder het genot van een geel of blauw drankje en een stukje echte Wielewaaltaart het pand bezichtigen. Er was ruime belangstelling van o..a. fondsen, sponsoren, oud-bestuurders van Wielewaal en buurtbewoners.

Opening7 Opening8
Opening9 Opening10

VEEL BELANGSTELLING, TAART EN KADOOTJES

Op zaterdag 5 april stond het pand ook open voor vrijwilligers en andere belangstellenden. Ook op deze dag werd er flink genoten van de Wielewaaltaart. Eindelijk was het af en kon iedereen die er veel over gelezen of gehoord had het pand komen bewonderen. Er werden een hoop enthousiaste reacties gehoord. Ondertussen is het kantoor bedolven onder de kadootjes, waaronder opvallend veel snoep. Hebben we dan echt de naam dat we zoveel eten? Het meest spannende was een mysterieus kadootje van alle vrijwilligers. Op het pakketjes dat we kregen staat dat we nog even geduld moeten hebben tot een van de instructiedagen. We zijn benieuwdÖ

Opening11 Opening12
Opening14 Opening13
Opening15 Opening16

Na een mooi openingsweekend zijn de medewerkers nu eindelijk aan het werk vanaf hun definitieve werkplek. We willen iedereen hartelijk bedankt voor de belangstelling, de hulp en het geduld voor onze afwezigheid tijdens verhuizing en opening.

 
ISO 9001 HKZ  
       
Oproepen
Vrijwilligers gezocht komende tijd
21-05-2019

Vrije plaatsen reisleiders en verpleegkundigen
21-05-2019

Vacature: recreatieleiders en verpleegkundigen
16-04-2019

Kun jij ergens een poster ophangen?
01-04-2017

meer oproepen... 
Nieuws
Brochures online
01-11-2018

ISA GROUP zorgt voor glimlach
20-09-2018

MatchT adopteert eerste Wielewaalmoment
11-09-2018

Vrijwilligerswerk voor gezonde werknemers
03-09-2018

meer nieuws... 
Vakantiebelevenissen
Wielewaal bij GLOW!
16-11-2018

De leukste baan van de wereld
08-10-2018

Taart en buiten spelen in Barendrecht
20-09-2018

Fotorondje Waddeneilanden
02-09-2018

meer belevenissen...