Mallorca-2

 

Nieuwe gezichten op kantoor

18-01-2007

De administratieve afdeling van De Wielewaal is flink uitgebreid. De toename van het aantal vakanties en de introductie van dagopvang op meerdere scholen in het land vragen heel wat administratieve handelingen. De Wielewaal heeft Sanne Schouten, Jan van der Velden en Wendy Elbertse in het team verwelkomd. Samen met Anneke Dinger zorgen zij ervoor dat de administratie op rolletjes loopt. Zij nemen ook de taken over van Willeke Eikelenboom die De Wielewaal heeft verlaten.

 

 

 

Sanne

Nu ik een maand bij De Wielewaal werk wordt het eens tijd om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Sanne Schouten. Mijn functie binnen De Wielewaal is het administratieve gedeelte. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat alle gegevens netjes verwerkt worden, dat jullie alle spullen op tijd krijgen en alle andere zaken die met de administratie te maken hebben.

Ik woon samen met mijn vriend in IJsselstein. Tijdens mijn studie ben ik zwemonderwijzeres geweest en deed ik ieder jaar recreatiewerk op verschillende campings. Na mijn studie voor Onderwijsassistent ben ik gaan werken bij een kinderdagverblijf. Via een site kwam ik bij De Wielewaal terecht, waar toen een vacature was. Nadat ik alle informatie heb gelezen ben ik gaan solliciteren en aangenomen.

Hoewel ik veel ander vrijwilligerswerk doe, was ik toen ik in december aangenomen werd bij De Wielewaal, nooit mee geweest op een vakantie. Het leek mij dus ook erg leuk om een keer mee te gaan met een vakantie en dat heb ik met Oud en Nieuw gedaan. Ik mocht mee naar Ommen.

Veel tijd om zenuwachtig te worden had ik niet, want binnen een paar weken was het al zover. Ik kwam twee dagen later dan de vakantiegangers en vrijwilligers, maar ik werd warm onthaald. De week was ook ontzettend leuk. Het was een leerzame week. Hoe snel je de verzorging oppakt en dingen doet die je van te voren niet gedacht had dat je dat zou durven. Een toppunt van de week heb ik niet echt, want er waren zoveel leuke dingen. Het verzorgen was erg leuk, terwijl ik dat erg spannend vond, maar ook de uitstapjes en de gezelligheid aan tafel is erg leuk. Voor de meeste dingen wordt snel een oplossing gevonden en de vakantiegangers hebben volgens mij een leuke week gehad, daar gaat het tenslotte om!! Het zijn lange dagen, maar toch heb je het idee dat je op vakantie bent, heel ongedwongen.

Tot ziens allemaal, vast tot horens en de groeten vanuit het kantoor.

 

Wendy

Sinds 1 januari versterk ik de administratie op het kantoor, daarom stel ik mij even voor;

Ik ben Wendy Elbertse, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

De afgelopen 6 jaar ben ik werkzaam geweest als

ADL-assistente bij stichting Fokus in Nieuwegein.

Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, en regelmatig wilde werken, heb ik gekozen voor deze functie bij De Wielewaal. Aangezien de doelgroep van De Wielewaal al bekend was bij mij, is de overstap niet zo groot als hij lijkt!

Ik heb er heel veel zin in en hoop snel wegwijs te worden binnen de organisatie zodat ik mijn steentje bij kan dragen aan de organisatie van de “supervakanties” die De Wielewaal te bieden heeft!!!

 

Jan

 

Sinds half december werk ik bij De Wielewaal als secretarieel medewerker. Mijn naam is Jan van der Velden en samen met mijn collega's Sanne, Wendy en Anneke vormen wij het secretariaat. Dat betekent een gezellige drukte en veel verschillende taken. Na jarenlang bij Universiteit Utrecht in verschillende functies te hebben gewerkt en een sabattical was het tijd voor een nieuwe uitdaging en verandering van werkplek. Eén van mijn grote passies is fotografie en naast mijn werk ben ik daar veel mee bezig. Mijn eerste indruk van De Wielewaal, dat het een gezellige, kleine organisatie is, werd direct bevestigd. Op mijn eerste werkdag stond er een grote bos bloemen voor mij op tafel. Verder lunchen we gezamenlijk en de sfeer is erg goed. We gaan met De Wielewaal een nieuwe periode van groei tegemoet en daarom is het nu tijd om weer aan de slag te gaan!

 

Willeke

Iedereen die op het vrijwilligersfeest was heeft het al gehoord, maar voor iedereen die daar niet was... 1 januari heb ik afscheid genomen van De Wielewaal.

Sinds maart 2006 werk ik naast mijn uren bij De Wielewaal in Den Haag als jeugdwerker in De Kinderwinkel. De Kinderwinkel is een buurthuis in Moerwijk, een aandachtswijk in Den Haag. Ik verzorg samen met enthousiaste vrijwilligers de tieneractiviteiten. Met ingang van 1 december ben ik vanuit De Kinderwinkel aan de slag gegaan als vertrouwenspersoon op een basisschool in Moerwijk. Door deze extra rol is mijn werk in Den Haag niet meer te combineren met het werken bij De Wielewaal.

Ik heb (bijna) 6 jaar rondgelopen op het kantoor van De Wielewaal. Eerst een jaar als stagiaire en daarna als administratief medewerker. In 2005 heb ik de vakantiedagopvang op de mytylschool in Huizen opgezet. Een heel leuk project om te realiseren en wat nu uitgebreid wordt over het hele land.

Wat me altijd ontzettend heeft aangesproken bij De Wielewaal is de ongedwongen sfeer op kantoor en de flexibele houding van collega's en vrijwilligers. Ik heb veel van mijn periode bij De Wielewaal geleerd. Didi, Leni, Jos, Mieke, Anneke, Saskia, Tom, Corina, Ingrid, Laura en Koen bedankt! Jan, Wendy en Sanne veel plezier en succes bij deze gave werkplek.

Mijn afscheid is niet een heel definitief afscheid, als vrijwilliger hoop ik nog vaak op vakantie mee te gaan dus jullie zullen me nog regelmatig op instructiedagen zien!

Tot Ziens,

Willeke

 
ISO 9001 HKZ  
       
Oproepen
Vrijwilligers gezocht komende tijd
21-05-2019

Vrije plaatsen reisleiders en verpleegkundigen
21-05-2019

Vacature: recreatieleiders en verpleegkundigen
16-04-2019

Kun jij ergens een poster ophangen?
01-04-2017

meer oproepen... 
Nieuws
Brochures online
01-11-2018

ISA GROUP zorgt voor glimlach
20-09-2018

MatchT adopteert eerste Wielewaalmoment
11-09-2018

Vrijwilligerswerk voor gezonde werknemers
03-09-2018

meer nieuws... 
Vakantiebelevenissen
Wielewaal bij GLOW!
16-11-2018

De leukste baan van de wereld
08-10-2018

Taart en buiten spelen in Barendrecht
20-09-2018

Fotorondje Waddeneilanden
02-09-2018

meer belevenissen...