Mallorca-2

 

Vacature: Commercieel medewerker Informatie en Reservering

01-10-2018

Stichting Wielewaal biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking mogelijkheden voor een leuke weekend- en/of vakantiebesteding. Wielewaal is voor haar team Vakanties per 1 december op zoek naar een:

Commercieel medewerker Informatie & Reservering M/V

0,67 FTE (24 uur)

Onze organisatie:
Wielewaal organiseert vakantieactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of ADHD/ASS. Zij kunnen deelnemen aan vakantiedagopvang in schoolvakanties (5 locaties), logeerweekenden gedurende het hele jaar
(9 locaties) en groepsvakanties (640 vakantieplaatsen per jaar met een piek in het zomerseizoen). Alle activiteiten worden intensief begeleid door jaarlijks zo’n 900 jonge, enthousiaste vrijwilligers.

Wielewaal is een zorgaanbieder, vrijwilligersorganisatie en vakantieorganisatie tegelijk. Kwaliteit en professionaliteit zijn kernwoorden in de organisatie. Daarnaast zijn ondernemerschap, werving en binding van deelnemers én vrijwilligers randvoorwaarden.

Jouw functie:
Je werkt binnen het team vakanties, dat bestaat uit vier collega’s. Je bent integraal en resultaat- verantwoordelijk voor de voorbereiding, verkoop en aanzet tot uitvoering van vakanties. In deze uitdagende functie zijn je taken:
o Klantcontact met deelnemers en vrijwilligers o.a. beantwoording van vragen telefonisch en per mail, verstrekken van informatie, het verzorgen van mailingen, opzetten en participeren in wervingsacties waaronder belavonden, het verzorgen van aftersales naar deelnemers en vrijwilligers gericht op behoud en tevredenheid.
o Administratieve gegevensverwerking o.a. zelfstandig dossiergegevens screenen, completeren en verwerken van deelnemers en vrijwilligers, het verzorgen van boekingen, annulerings-verzekeringen en het versturen van plaatsingsbevestigingen, het plannen van poolritten, versturen en verwerken van enquêtes en het bieden van ondersteuning bij de dossierverwerking van deelnemers.

Je legt verantwoording af en rapporteert periodiek aan de teamleider. Je vaste werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Je standplaats is Hilversum.

Wielewaal vraagt:
o een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau 4
o ervaring en plezier in het onderhouden van externe (commerciële) relaties
o ervaring met administratieve werkprocessen
o uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
o basiskennis financiering zorg en/of kinderopvang
o affiniteit met mensen met een beperking
o resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen, commerciële instelling, gestructureerd en nauwgezet werken, zelfstandigheid en enthousiast.

Wielewaal biedt:
Een zelfstandige en afwisselende baan in een enthousiaste, informele, zich sterk ontwikkelende organisatie. Ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Een salaris conform cao Sociaal Werk, schaal 5 met een maximum instroomsalaris van €2.464 bruto, afhankelijk van ervaring, bij fulltime dienstverband. Het betreft een functie voor een tijdelijk dienstverband van 6 maanden.

Enthousiast?
Stuur dan je CV met een schriftelijke motivatie vóór 15 oktober a.s. naar info@wielewaal.nl t.a.v. de sollicitatiecommissie. Met vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Victor van de Steege Teamleider Activiteiten via 088 122 44 00.

Uiterlijk 16 oktober hoor je of we jou uitnodigen voor gesprek. Gesprekken vinden plaats op dinsdag 23 oktober en donderdag 25 oktober. Bij uitnodiging ook graag beide dagen reserveren in je agenda.
Startdatum van de functie zal zijn per december.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 
ISO 9001 HKZ  
       
Oproepen
Vrijwilligers gezocht komende tijd
01-02-2019

Vacature: recreatieleiders en verpleegkundigen
11-01-2019

Kun jij ergens een poster ophangen?
01-04-2017

meer oproepen... 
Nieuws
Brochures online
01-11-2018

ISA GROUP zorgt voor glimlach
20-09-2018

MatchT adopteert eerste Wielewaalmoment
11-09-2018

Vrijwilligerswerk voor gezonde werknemers
03-09-2018

meer nieuws... 
Vakantiebelevenissen
Wielewaal bij GLOW!
16-11-2018

De leukste baan van de wereld
08-10-2018

Taart en buiten spelen in Barendrecht
20-09-2018

Fotorondje Waddeneilanden
02-09-2018

meer belevenissen...