Zeilen

 

10x aan je cv werken in 1 week

08-06-2018

Als vakantievrijwilliger bij Wielewaal vier je een week vakantie met jongeren met een (lichamelijke) beperking. De ideale manier om in 1 week tijd op 10 manieren aan je cv te bouwen!

Na een week heb je ervaring als…

verzorgende-vk-klein 1. Verzorgende

Wassen, aankleden, tanden poetsen… als je het bij jezelf kunt kun je het ook bij een ander. Je werkt in het begin samen met een ervaren vrijwilliger en na een paar keer draai je je hand er niet meer voor om.
communicatiedeskundige-vk-klein 2. Communicatiedeskundige

Spraakcomputers, gebaren, communicatie via de ogen… na een week weet je dat je elkaar zonder woorden ook best kunt begrijpen.
entertainer-vk-klein 3. Entertainer

Een rolstoeldisco, vier-op-een-rij, bingo, namenspelletjes… Bij Wielewaal doe je dingen die je thuis niet dagelijks doet. Als entertainers zorgen jullie ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen en ieder op zijn eigen niveau mee kan doen.
kok-vk-klein 4. Kok

Ga de uitdaging aan om met elkaar een lekkere maaltijd voor de hele groep op tafel te toveren. Grote kans dat één van de deelnemers best wil helpen. Wedden dat het eten dat jullie samen gemaakt hebben extra lekker smaakt?
buschauffeur-vk-klein 5. Buschauffeur

Altijd al in een grote rolstoelbus willen rijden? Als je wilt – en minimaal 2 jaar een rijbewijs hebt – mag je het tijdens jullie uitstapjes proberen.
bodybuilder-vk-klein 6. Bodybuilder

Tja, je komt wel eens een heuveltje tegen als je achter een rolstoel loopt. En naast de achtbaan staat nu eenmaal niet altijd een tillift…
schoonmaker-vk-klein 7. Schoonmaker

Als iedereen zijn handen uit de mouwen steekt is het huis aan het eind van de dag zo weer schoon. Klaar voor een nieuwe dag!
personal shopper-vk-klein 8. Personal shopper

Kaarten voor het thuisfront, een leuk souvenirtje of een nieuwe outfit… grote kans dat er een keer winkelen op het programma staat. En dan is jouw hulp en gezelligheid van harte welkom. En uiteraard mag ook het terrasje erbij niet ontbreken...
technicus-vk-klein 9. Technicus

Door te zorgen dat alle accu’s van rolstoelen en hulpmiddelen ’s nachts weer worden opgeladen, ben je de held van de dag.
toegankelijkheidsdeskundige-vk-klein 10. Toegankelijkheidsdeskundige

Na een week Wielewaal kijk je de rest van je leven anders naar drempels, trapjes, liften en rolstoeltoiletten in openbare gebouwen. En naar de creatieve mogelijkheden om toch binnen te komen!

Kortom, een weekje mee als vrijwilliger is leerzaam op heel veel fronten, maar vooral ook ontzettend leuk. Probeer het een keer!Lees meer over het meegaan als vrijwilliger op vakanties en bekijk de vrije plaatsen op korte termijn.

 

Kom kennismaken!

Op 16 juni kun je vrijblijvend kennis komen maken in Huizen. Maak het mee en meld je aan voor deze infodag!

 
ISO 9001 HKZ  
       
Oproepen
Vacature: recreatieleiders en verpleegkundigen
19-02-2019

Vrijwilligers gezocht komende tijd
01-02-2019

Kun jij ergens een poster ophangen?
01-04-2017

meer oproepen... 
Nieuws
Brochures online
01-11-2018

ISA GROUP zorgt voor glimlach
20-09-2018

MatchT adopteert eerste Wielewaalmoment
11-09-2018

Vrijwilligerswerk voor gezonde werknemers
03-09-2018

meer nieuws... 
Vakantiebelevenissen
Wielewaal bij GLOW!
16-11-2018

De leukste baan van de wereld
08-10-2018

Taart en buiten spelen in Barendrecht
20-09-2018

Fotorondje Waddeneilanden
02-09-2018

meer belevenissen...