Zeilen

 

Jubileumfeest Wielewaal 40 jaar

29-05-2017

Wielewaal bestaat dit jaar 40 jaar en dat moet gevierd worden. Dat doen we op zaterdag 25 november 2017 met muziek, een hapje en een drankje en vooral heel veel gezellige Wielewaalmensen. En jij kunt daarbij zijn!

Jubileumweekend3.jpgWaarom een feestje?
Veertig jaar is een prachtige mijlpaal. In de afgelopen jaren is er veel veranderd binnen Wielewaal, maar vooral ook veel hetzelfde gebleven. Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe werelden ontdekken - hoe dichtbij ook - en onvergetelijke belevenissen. Tijdens het feest kun je oude bekenden weer eens terug zien en samen mooie herinneringen ophalen.

Deelnemers, ouders, vrijwilligers, medewerkers en iedereen die Wielewaal een warm hart toedraagt is welkom om samen de verjaardag van onze mooie stichting te vieren.

Wanneer en waar?
Het feestje vindt plaats op het terrein van Bio Vakantieoord in Arnhem op zaterdag 25 november.
Vanaf 16.00 uur Welkom
17.00 uur Proost op het jubileum & samen herinneringen ophalen
18.00 uur

Eet smakelijk

19.30 uur Lekker los bij Seven Days Music
21.30 uur Einde

SevendaysmusicSeven Days Music
Seven Days Music is een band met enthousiaste, jonge muzikanten. Het publiek staat er altijd versteld van hoe sterk deze jonge band zich neerzet tijdens een optreden. De muziek die ze maken is altijd 100% live! De muziekkeuze is voor iedereen. Van lekkere blues uit de jaren 60 tot de hippe dancemedley’s van nu. Wedden dat zij een swingend feestje neer kunnen zetten? Check hun website!

Bio Vakantieoord
Bio Vakantieoord is een prachtig terrein in Arnhem. Bij droog weer kun je hier lekker spelen op de verschillende aangepaste speeltoestellen of een frisse neus halen op de aangrenzende hei.

Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, zodat je zelf kunt kiezen of je gaat dansen bij Seven Days Music of dat je liever blijft kletsen met oude bekenden op een rustigere plek. Vanaf station Arnhem zal een buspendel naar Bio Vakantieoord rijden (niet rolstoeltoegankelijk).

Kosten
Deelnemers en vrijwilligers die de afgelopen 40 jaar met Wielewaal mee zijn geweest en oud-medewerkers en -bestuursleden kunnen een gratis toegangsbewijs aanvragen. Met dit toegangsbewijs ontvang je:
- Twee consumptiebonnen voor een drankje
- Iets te eten
- Heel veel gezelligheid en een onvergetelijke feestavond!

Wil je meer drinken? Dan kun je ter plekke losse consumptiebonnen kopen. Deze kosten 2 euro per stuk en kun je alleen contant betalen. Uiteraard is een vrijwillige eigen bijdrage tijdens het feest van harte welkom.

Jubileumfeest (4).jpgLet op: geen zorg en begeleiding
Tijdens het feest zijn wel vrijwilligers aanwezig, maar zij worden niet aan deelnemers gekoppeld. Wanneer je begeleiding of (verpleegkundige) zorg nodig hebt, moet je dus zelf een ouder of begeleider meenemen. Deelnemers mogen maximaal 2 begeleiders meenemen. Bij je aanmelding kun je aangeven met hoeveel personen je komt.

Wil je wel begeleiding vanuit Wielewaal? Boek dan het jubileumweekend voor ADHD/ASS/VG of LG/MCG.

Aanmelden 
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk Mensen die een plaatsingsbevestiging hebben ontvangen, krijgen half november per mail het toegangsbewijs en verdere informatie over de dag.

Feestpartners

Het jubileumfeest wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo-TA-Site-wit       Logo Bio


Marion Reizen

 
ISO 9001 HKZ  
       
Oproepen
Vrijwilligers gezocht komende tijd
18-01-2018

Stage / vrijwilligersopdrachten Communicatie
10-04-2017

Kun jij ergens een poster ophangen?
01-04-2017

meer oproepen... 
Nieuws
Brochures online
01-12-2017

Spetterend jubileumfeest
27-11-2017

Informatiebijeenkomst voor verpleegkundigen
15-11-2017

Met dank aan...
07-09-2017

meer nieuws... 
Vakantiebelevenissen
Nieuwe jaar goed gestart in Mierlo
09-01-2018

Een week lang buiten de lijntjes denken
14-12-2017

Van elk moment genieten
30-11-2017

Even kind zijn
31-08-2017

meer belevenissen...