thailand-olifant

 

Wielewaal goede doel bij Vestingdiner Naarden-Bussum

15-06-2013

Rotary Naarden-Bussum organiseert ieder jaar een Vestingdiner: een diner, loterij en veiling waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar is Wielewaal als goed doel gekozen.

Vestingdiner2012WENS: EEN EXTRA ROLSTOELBUS
Voor al onze vakanties, logeeropvang en dagopvang willen we heel graag een tweede rolstoelbus. De rolstoelbus die we al hebben, is een behoorlijk stuk groter dan de standaard huurbussen. Daarnaast is hij van een betere kwaliteit en geeft hij ons heel veel flexibiliteit. Door de vele activiteiten die Wielewaal heeft, is één rolstoelbus echter niet voldoende, en daarom willen we graag een tweede. Deze wens wordt door de actie van de Rotary club in 2013 werkelijkheid.

 

VERDUBBELING VAN DE OPBRENGST
De bus kost in totaal ca. € 55.000 (Wielewaal komt in aanmerking voor aftrek van de BPM). Dit is natuurlijk een heel bedrag maar lijkt wel binnen bereik, aangezien iedere euro die binnenkomt wordt verdubbeld door NSGK voor het gehandicapte kind!
NSGK heeft een overeenkomst met serviceclubs. Wanneer een doel voldoet aan de doelstellingen van NSGK verdubbelen zij iedere opgehaalde euro. Wielewaal voldoet aan deze doelstellingen en inmiddels is de toezegging van de NSGK binnen.

RolstoelbusHOE KUN JE HELPEN?
Bij het Vestingdiner worden een loterij en een veiling gehouden. Hierbij kun je de volgende bijdrage leveren:
• Loterij items: hoe mooier de prijzen in de loterij, hoe meer loten er verkocht worden. Populair voor een goede lotenverkoop zijn ‘hebbedingen’. Heb je een goed loterij item of ken je iemand die vanuit zijn winkel of organisatie iets beschikbaar wil stellen, dan horen we het graag
• Een lot kopen: voor € 10 koop je een lot en ding je mee naar mooie prijzen. En dankzij NSGK sponsor je Wielewaal meteen met € 20! Je kunt een lot kopen via het online formulier.
• Veilingitems; het afgelopen jaar heeft de veiling ruim € 10.000 opgebracht. Veiling items die veel geld opbrachten waren items die bijzonder waren en iets deden met emoties. Daarnaast zijn items die uitgevoerd kunnen worden door een aantal mensen erg geliefd. Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een zeiltocht voor een aantal personen incl. BBQ. Heb jij iets unieks, of weet jij iemand die iets heeft wat normaal buiten het bereik van iemand ligt (een ballonvaart of een diner op een bijzondere locatie), laat het dan weten.
• Op de avond zelf is voorwaarde dat de organisatie van het goede doel ook een bijdrage levert. Hiervoor hebben we menskracht nodig. Dus: heb jij zin om 7 september een leuke avond mee te maken en ondertussen te helpen in bijvoorbeeld de opbouw, bediening of muntverkoop? Meld je dan aan.

Kun je iets voor ons betekenen? Laat het dan weten via Corina Gielbert. We hopen samen met jullie de extra bus bij elkaar te sparen!

 
ISO 9001 HKZ  
       
Oproepen
Vrijwilligers gezocht komende tijd
21-05-2019

Vrije plaatsen reisleiders en verpleegkundigen
21-05-2019

Vacature: recreatieleiders en verpleegkundigen
16-04-2019

Kun jij ergens een poster ophangen?
01-04-2017

meer oproepen... 
Nieuws
Brochures online
01-11-2018

ISA GROUP zorgt voor glimlach
20-09-2018

MatchT adopteert eerste Wielewaalmoment
11-09-2018

Vrijwilligerswerk voor gezonde werknemers
03-09-2018

meer nieuws... 
Vakantiebelevenissen
Wielewaal bij GLOW!
16-11-2018

De leukste baan van de wereld
08-10-2018

Taart en buiten spelen in Barendrecht
20-09-2018

Fotorondje Waddeneilanden
02-09-2018

meer belevenissen...