lutte

 

Herinneringen Wielewaalactiviteiten

01-04-2011

Wat is er nu leuker dan na je vakantie, kinderthemaweek of logeerweekend nog eens rustig nagenieten van alles wat je beleefd hebt? Wielewaal heeft hiervoor verschillende mogelijkheden.

KTW Amsterdam zomer 2010-1KINDERTHEMAWEKEN EN LOGEERWEEKENDEN
Wanneer je naar een kinderthemaweek of logeerweekend komt wil je natuurlijk thuis laten zien en lezen wat je allemaal beleefd hebt. We vragen de vrijwilligers van deze activiteiten daarom om aan het eind van de dag of aan het eind van de week/het weekend een kort verslagje te maken met je belevenissen. Soms krijg je dit mee naar huis, een andere keer ontvang je het wat later per e-mail. Omdat het natuurlijk wel zo leuk is om dit zo snel mogelijk te krijgen, wordt dit niet via het kantoor verstuurd, maar direct vanuit de recreatieleider.

Daarnaast worden er ook soms foto´s gemaakt tijdens de kinderthemaweken en logeerweekenden. Wanneer dit voor jouw activiteit het geval is kun je de foto´s via een beschermd webalbum bekijken. De link naar het webalbum kun je vinden als je inlogt via www.wielewaal.nl. Let op: de foto´s blijven maar een paar maanden beschikbaar, dus zorg dat je ze downloadt als je ze zelf wilt hebben. Inloggen via de Wielewaalwebsite kan tot een maand na de activiteit. Omdat er veel verschillende kinderen vaak maar korte tijd komen op kinderthemaweken en logeerweekenden verspreidt Wielewaal hiervoor geen foto cd´s.

Jarig 11-29VAKANTIES
Vakanties duren over het algemeen een hele week en je beleeft met de groep allerlei leuke momenten. Aan de vrijwilligers wordt gevraagd om achteraf een vakantiekrant te maken voor de hele groep met verhalen over de verschillende dagen, wist-je-datjes en andere leuke vakantiefeiten. Deze krant wordt meestal na de vakantie pas samengesteld en door het kantoor geprint en verspreid onder alle deelnemers en vrijwilligers. Het kan dus even duren voor je de vakantiekrant ontvangt.

Omdat je met de groep de hele vakantie hebt meegemaakt kun je ook met elkaar de foto´s delen. Eén van de vrijwilligers kan hiervoor een beschermd webalbum maken (Picasa, Flickr o.i.d) of iemand kan alle foto´s verzamelen en voor iedereen een foto cd branden. Deze cd´s kunnen door het kantoor per post worden verspreid.

LET OP, GEEN GARANTIE!
Wielewaal raadt groepen sterk aan om te zorgen voor herinneringen in de vorm van verslagen, kranten en foto´s. We kunnen de vrijwilligers hier echter niet toe dwingen en wanneer achteraf blijkt dat niemand de taak op zich wil nemen kan het kantoor ook niet ´alsnog´ zorgen voor een herinnering. Meestal komt er uiteindelijk gelukkig wel of een verslag of foto´s, maar helaas kunnen we dit niet voor elke activiteit garanderen. We vragen jullie begrip hiervoor.

 
ISO 9001 HKZ  
       
Oproepen
Vrijwilligers gezocht komende tijd
21-05-2019

Vrije plaatsen reisleiders en verpleegkundigen
21-05-2019

Vacature: recreatieleiders en verpleegkundigen
16-04-2019

Kun jij ergens een poster ophangen?
01-04-2017

meer oproepen... 
Nieuws
Brochures online
01-11-2018

ISA GROUP zorgt voor glimlach
20-09-2018

MatchT adopteert eerste Wielewaalmoment
11-09-2018

Vrijwilligerswerk voor gezonde werknemers
03-09-2018

meer nieuws... 
Vakantiebelevenissen
Wielewaal bij GLOW!
16-11-2018

De leukste baan van de wereld
08-10-2018

Taart en buiten spelen in Barendrecht
20-09-2018

Fotorondje Waddeneilanden
02-09-2018

meer belevenissen...