Kosten logeerweekenden

Wat kost jouw logeerweekend?

Een logeerweekend bij Wielewaal loopt vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur tot zondagavond 19:00 uur. Logeerweekenden bij Wielewaal zijn weekenden op maat. Dat betekent dat de kostprijs van jouw weekend afhangt van jouw begeleidingszwaarte. De beoordeling van je deelnemersformulier bepaalt de begeleidingszwaarte.

Je kan jouw weekend (gedeeltelijk) bekostigen vanuit eigen middelen, PGB  of ZIN. Zie onderstaand de kostprijzen voor 2019.

LG/MCG ADHD/AS/VG
Begeleiding Prijs Begeleiding Prijs
1 op 1 € 516 1 op 1 € 492
1 op 2 € 444 1 op 2 € 432
1 op 3 € 384 1 op 3 € 372

 

Wel inbegrepen in prijs Niet inbegrepen in prijs
-Begeleiding (standaard en verzorging)
-Alle maaltijden
-Materiaal  voor activiteiten
-Reis-, bagage-, ongevallenverzekering
(eigen risico € 50)
-Vervoer naar en van accommodatie
-Zakgeld voor bijv. extra drankjes
-Annuleringsverzekering
-Jaarlijkse dossierkosten

Dossierkosten

Eenmaal per jaar brengt Wielewaal bij iedere deelnemer dossierkosten (€ 50) in rekening, ongeacht de wijze van betaling. Deze kosten betaal je voor de verwerking van je gegevens en de administratieve afhandeling van de overname van zorg en begeleiding. Wanneer je akkoord gaat met de boeking gaan wij deze administratief verwerken en brengen wij de dossierkosten in rekening. Mocht je toch niet meegaan, dan ben je wel de dossierkosten verschuldigd.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering is niet bij de prijs inbegrepen. Je kunt zelf een annuleringsverzekering afsluiten of een losse of doorlopende annuleringsverzekering via Wielewaal afsluiten. Zie onderstaand de prijzen voor 2019 en lees de voorwaarden annuleringsverzekering:

Losse verzekering Doorlopend verzekering
Logeerweekend 7% van de boekingsprijs € 125 per jaar