Kosten logeerweekenden

Wat kost jouw logeerweekend?

Een logeerweekend bij Wielewaal loopt vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur tot zondagavond 19:00 uur. Logeerweekenden bij Wielewaal zijn weekenden op maat. Dat betekent dat de kostprijs van jouw weekend afhangt van jouw begeleidingszwaarte. De beoordeling van je deelnemersformulier bepaalt de begeleidingszwaarte.

Je kan jouw weekend (gedeeltelijk) bekostigen vanuit eigen middelen, PGB  of ZIN. Zie onderstaand de kostprijzen voor 2019.

LG/MCG ADHD/AS/VG
Begeleiding Prijs Begeleiding Prijs
1 op 1 € 516 1 op 1 € 492
1 op 2 € 444 1 op 2 € 432
1 op 3 € 384 1 op 3 € 372

 

Wel inbegrepen in prijs Niet inbegrepen in prijs
-Begeleiding (standaard en verzorging)
-Alle maaltijden
-Materiaal  voor activiteiten
-Reis-, bagage-, ongevallenverzekering
(eigen risico € 50)
-Vervoer naar en van accommodatie
-Zakgeld voor bijv. extra drankjes
-Annuleringsverzekering
-Jaarlijkse dossierkosten

Dossierkosten

Eenmaal per jaar brengt Wielewaal bij iedere deelnemer dossierkosten (€ 50) in rekening, ongeacht de wijze van betaling. Deze kosten betaal je voor de verwerking van je gegevens en de administratieve afhandeling van de overname van zorg en begeleiding. Wanneer je akkoord gaat met de boeking gaan wij deze administratief verwerken en brengen wij de dossierkosten in rekening. Mocht je toch niet meegaan, dan ben je wel de dossierkosten verschuldigd.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering is niet bij de prijs inbegrepen. Je kunt zelf een afsluiten of een losse of doorlopende annuleringsverzekering via Wielewaal afsluiten. Lees hieronder meer over de voorwaarden.

- Annuleringsverzekering

Wielewaal hanteert voor alle activiteiten de ANVR annuleringsvoorwaarden. Dit betekent dat je de activiteit bij annulering moet betalen, ook bij betaling vanuit ZIN. Je kunt hiervoor een eigen annuleringsverzekering afsluiten of via Wielewaal een annuleringsverzekering afsluiten.

Losse verzekering Doorlopende verzekering
Vakantiedagopvang & dagopvang weekenden € 10 per dag € 125 per jaar
Logeerweekenden 7% van de totaalprijs van de boeking € 125 per jaar
Vakanties 7% van de prijs van de boeking € 125 per jaar

Wanneer je kiest voor een annuleringsverzekering via Wielewaal dan geef je dit aan op je boekingsformulier.

Waarom een annuleringsverzekering?
Voor elke activiteit die je via Wielewaal boekt gelden de annuleringsvoorwaarden. Dit betekent dat je de kosten moet betalen als je annuleert, ook wanneer je vanuit een indicatie betaalt.  Met een annuleringsverzekering kun je jezelf indekken voor deze kosten. 

Wat vergoedt een annuleringsverzekering wel en wat niet?
Een annuleringsverzekering vergoedt de gemaakte kosten wanneer je bijvoorbeeld ziek wordt, als deelname aan de activiteit medisch onverantwoord is of als een familielid ernstig ziek wordt of overlijdt. Een annuleringsverzekering keert niet uit als je bijvoorbeeld geen zin hebt om mee te gaan of als er een andere afspraak tussen is gekomen. Ook als je normaliter in geval van verkoudheid of griep niet naar de huisarts gaat, dan is het voor het geval je wilt annuleren wel noodzakelijk dat je eerst de huisarts consulteert en melding maakt van het ziektegeval. De exacte annuleringsvoorwaarden die horen bij de verzekering kun je vinden onder voorwaarden annuleringsverzekering.