Informatie logeerweekenden

Arnhem

 

Arnhem

Arnhem (zorggroep)
In Arnhem verblijven de deelnemer op het Bio Vakantieoord. Het is een prikkelarme omgeving met activiteiten op het eigen terrein. De aangepaste huisjes bevinden zich op een groot terrein midden in de bossen. Op het terrein is verder een zwembad en bioscoop aanwezig. Wielewaal huurt veelal 1 of 2 huisjes. In elk huis slapen er vrijwilligers (op 1 kamer) en de deelnemers zijn verdeeld over één of meerdere kamers. Meestal slapen er 2 deelnemers op 1 slaapkamer. Elk huisje heeft de beschikking over een woonkamer. Deze locatie is zelfvoorzienend. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

 

IJsselstein

 

IJsselstein

IJsselstein (zorg- & gedragsgroep)
In IJsselstein verblijven onze deelnemers in 2 rijtjeshuizen (aan elkaar gekoppeld). Het huis staat midden in een woonwijk. Het centrum van IJsselstein is lopend te bereiken. Alle deelnemers kunnen slapen op een 1 persoonskamer. Beneden is er één aangepaste slaapkamer met aangepaste badkamer. Er is een gemeenschappelijke woonkamer. De locatie en omgeving zijn prikkelarm . Deze locatie is zelfvoorzienend.  De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

Wijk aan Zee

 

Wijk aan Zee

Wijk aan Zee (gedragsgroep)
Op deze locatie verblijven de deelnemers in een Nivonhuis. Hier heeft Wielewaal de beschikking over het Banjaert huis. Dit huis ligt mooi gelegen in de duinen vlak aan zee en is prikkelarm. Deelnemers verblijven in een 2 persoonskamer. Deze locatie is zelfvoorzienend.

 

Dordrecht

 

Dordrecht

Dordrecht (gedragsgroep)

Op deze locatie verblijven de deelnemers in een Stayokay. De deelnemers verblijven in 4 persoonskamers, maar er verblijven maximaal 3 deelnemers in één slaapkamer. Wielewaal kan daarnaast van diverse groepsruimtes afwisselend gebruik maken , waarvan één ruimte een beamer heeft. Het eten wordt verzorgd door de Stayokay en nuttigt de groep in de gemeenschappelijke eetzaal. In overleg met de Stayokey kan er, wanneer nodig, een lunchpakketje worden samengesteld. De groepsgrootte is nader te bepalen en op dit moment 5.

Haarlem

 

Haarlem

Haarlem (gedragsgroep)
Op deze locatie verblijven de deelnemers in een Stayokay. Meestal zijn er drie 2 persoonskamers voor de deelnemers. In deze locatie heeft Wielewaal een groepsruimte tot haar beschikking. In de eetzaal is een zithoek met tv waar deelnemers gebruik van mogen maken. Het eten wordt verzorgd door Stayokay en nuttigt de groep in de eetzaal. De groepsgrootte in Haarlem is maximaal 7 deelnemers.

Haarlemmerliede

 

Haarlemmerliede

Haarlemmerliede (gedragsgroep)

De locatie Haarlemmerliede is ondergebracht in een oud fort. Wielewaal gebruikt meestal de linkerzijde van het fort om te verblijven. Wielewaal heeft de beschikking over verschillende ruimtes die bestaan uit een eetzaal/keuken/woonkamer/tv-ruimte. Verder beschikt de locatie over 4 slaapzalen, waarvan er één voor de vrijwilligers. Er slapen over het algemeen meerdere deelnemers op 1 slaapzaal. Het gebruik van een babyfoons is op deze locatie niet mogelijk. In verband met type huisvesting en lage plafonds bieden deze geen bereik. Het is een zelfvoorzienende locatie. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

 

Soest

 

Soest

Soest (gedragsgroep)
Op deze locatie verblijven onze deelnemers in een Stayokay. Deelnemers verblijven in 2 persoonskamers. Wielewaal kan daarnaast beschikken over een groepsruimte waar de deelnemers activiteiten kunnen doen. Eten wordt verzorgd door Stayokay en nuttigt de groep in de gemeenschappelijke eetzaal. De groepsgrootte in Soest is maximaal 7 deelnemers.

De Rijp

 

De Rijp

De Rijp (zorggroep)
In de Rijp verblijven de deelnemers op de Rijper Eilanden. Dit is een hotel. Hier verblijven deelnemers op een ruime, aangepaste 2 tot 3 persoonskamer. Op deze locatie heeft Wielewaal een groepsruimte tot haar beschiking. Eten wordt verzorgd door het hotel en nuttigen de deelnemers in de eetzaal van het hotel. Het hotel ligt dichtbij het dorp De Rijp. De locatie is omgeven door vijvers en water. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.