Aanmelden

Je kunt een activiteit reserveren via info@wielewaal.nl of telefonisch via 088 122 44 00 (ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur). Je ontvangt dan een mail met je reservering en eventuele aanvullende vragen. Als je deze mail hebt beantwoordt is je reservering definitief en houden we je plek twee weken voor je vast, zodat je de tijd hebt om de benodigde informatie aan te leveren.

De gegevens uit je deelnemersformulier worden beoordeeld door onze medisch adviseurs van het Medisch Team. Zij bekijken welke verzorging je nodig hebt. Zodra de ingevulde gegevens zijn beoordeeld ontvang je een bevestiging en is jouw deelname definitief. Je ontvangt dan je plaatsingsbevestiging en de factuur per mail. De aanvullende informatie over je activiteit ontvang je kort voor de start per mail.

Formulieren

Om te kunnen reserveren vragen wij een aantal documenten van je op. Wat Wielewaal minimaal nodig heeft is een bevestiging dat je wilt reserveren en een actueel deelnemersformulier (minimaal 1 jaar oud). De medisch adviseurs van ons Medisch Team beoordelen de gegevens uit je deelnemersformulier. Zij bekijken welke verzorging je nodig hebt. Daarnaast kan het zijn dat wij nog andere documenten van je nodig hebben. Welke dit zijn is afhankelijk van jouw situatie en je betalingswijze. In Mijn Wielewaal vind je daarover meer informatie en per betaalwijze de formulieren die wij van je nodige hebben.

Bekijk hieronder bij ‘voorwaarden en protocollen’ welke situaties nog meer voor jou van toepassing zijn en stuur zo nodig de aanvullende gegevens toe. Bij de start van de activiteit neem je een ingevuld overdrachtsformulier mee voor vakantiedagopvang of dagopvang op logeerweekenden / logeerweekenden / vakanties.

Formulieren

Er zijn twee verschillende formulieren, een inschrijfformulier en een boekingsformulier. Het inschrijfformulier vul je eenmalig op papier in. Je krijgt dan een inlognaam en wachtwoord waar je iedere keer als je boekt mee kunt inloggen. Het boekingsformulier vul je iedere keer dat je activiteiten boekt in.

Bij betaling vanuit PGB moet je ook een zorgovereenkomst PGB en zorgbeschrijving meesturen. Wielewaal stuurt deze ondertekend terug. Je moet zelf zorgen dat je deze formulieren voorafgaand aan de activiteit aan de SVB toestuurt. Lees meer over betalen vanuit PGB en download de formulieren op www.wielewaal.nl/pgb.

Bekijk hieronder bij ‘extra voorwaarden en protocollen’ welke situaties nog meer voor jou van toepassing zijn en stuur zo nodig de aanvullende gegevens toe.

Bij de start van de activiteit neem je een ingevuld overdrachtsformulier mee voor
vakantiedagopvang of dagopvang op logeerweekenden / logeerweekenden / vakanties.