Steun Wielewaal

Wielewaal kan niet bestaan zonder fondsen en donateurs. De kosten van activiteiten voor mensen met een beperking zijn veel hoger dan de kosten van activiteiten voor mensen zonder beperking. Dat prijsverschil komt door de reis- en verblijfskosten van vrijwilligers, scholing van vrijwilligers, aangepast vervoer en aangepaste accommodatie. Deze kosten willen we niet allemaal verhalen op onze deelnemers en daarom zijn donateurs zo belangrijk voor ons. Doneer jij ook? Dat kan eenvoudig via de doneer direct button. Of neem contact met ons op via info@wielewaal.nl of bel 088 122 4400 als je periodiek wilt doneren.

Fiscaal voordelig schenken

Stichting Wielewaal is door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (anbi). Dat betekent dat giften aan Wielewaal aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Doneren zonder dat je het merkt

Koop jij weleens online? Of speel je mee met de Vriendenloterij? Dan is de kans groot dat je Wielewaal financieel kunt steunen zonder dat het jou een cent extra kost. Hoe? Lees hieronder de verschillende opties.

Winkelen via Sponsorkliks
Webwinkelen voor het goede doel! Via sponsorkliks kun je bij een groot aantal webshops winkelen en Wielewaal steunen. Kleine moeite, groots effect! Kijk op Sonsorkliks.nl

Koop je boeken via YouBeDo
Als je een boek koopt via YouBeDo, kun je aangeven dat je Wielewaal wilt steunen met je aankoop. YouBeDo doneert dan 10 % aan Wielewaal zonder dat de prijs van jouw boek verandert. Mooie win-win!

Speel mee in de Vriendenloterij
Wil je in aanmerking komen voor mooie prijzen en tegelijkertijd Wielewaal steunen? Dat kan door mee te spelen in de VriendenLoterij. De helft van de lotprijs kan voor Wielewaal zijn!
Speel je al mee met de VriendenLoterij?
1. Bel naar de VriendenLoterij: 0900 300 1400
2. Koppel je loten aan Wielewaal, geef de volgende code door: 9039
3. Al vanaf de volgende maand speel je mee voor Stichting Wielewaal

Heb je nog geen loten? Of wil je extra loten?
1. Klik op  https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=9039
2. Vul je gegevens in
3. Koop een lot

Dank voor je bijdrage!