Adopteer een Wielewaalmoment

Maak jij nog zo’n moment mogelijk voor haar? Adopteer dan een Wielewaalmoment. Zo draag je direct bij aan het geluk en welzijn van de kinderen en hun ouders. Er zijn drie manieren om een Wielewaalmoment te adopteren:

1) Tien kinderen een onvergetelijke dag vakantiedagopvang bezorgen: knutselen, spelen, sporten en koken. Je draagt € 700 bij.

2) Een week vakantie voor een jongere, waarin onze vrijwilligers beperkingen veranderen in mogelijkheden. Je draagt € 1.000 bij.

3) Een weekend logeren voor vijf kinderen, waarin ze met leeftijdsgenoten leuke dingen doen en hun ouders en broertjes of zusjes ook een adempauze hebben. Je draagt € 1.500 bij.

Wil je jouw Wielewaalmoment zelf meemaken? Je bent van harte welkom te komen kijken of zelfs mee te doen met de activiteiten. Sponsor je als bedrijf? Dan zorgen wij voor exposure op onze website, social media en in onze nieuwsbrief. Wil je een ander bedrag bijdragen? Dat kan natuurlijk ook. Neem voor meer informatie contact met ons op via 088 122 4400 of mail. Dankzij jouw bijdrage kunnen ook kinderen met een beperking meedoen!