Adopteer een Wielewaalmoment

Bij Wielewaal kan altijd meer dan je voor mogelijk houdt

Wielewaal wil de leefwereld van mensen met een beperking vergroten, door het organiseren van vakanties, logeerweekenden en dagopvang tijdens schoolvakanties. Met de activiteiten van Wielewaal willen we kinderen en jong volwassenen met een beperking stimuleren in een groep erop uit te gaan, vriendschappen op te bouwen en nieuwe ervaringen op te doen.

Wielewaal is als stichting afhankelijk van fondsen, sponsorgelden en particuliere donaties. Wij zoeken vooral fondsen, donateurs en sponsoren die samen met ons die Wielewaal ervaring willen delen.

Adopteer een Wielewaal Moment en beleef het Wielewaal gevoel!

Een dag bij de vakantiedagopvang

Een mogelijkheid is het adopteren van één dag tijdens de dagopvang in een vakantieperiode. Heb jij of je collega’s een talent voor knutselen, spelen, sporten, muziek maken of koken? Kom dan de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen tijdens de vakantiedagopvang. Dat kan het beste met 2 personen per dag (extra bovenop de vrijwilligers).  Je mag natuurlijk ook meerdere dagen verspreid over het jaar adopteren. Zodat al je collega’s een keertje mee kunnen. Graag zelfs!

Of een heel logeerweekend

Een andere mogelijkheid is het adopteren van een locatie voor een logeerweekend! Heb jij of je collega’s zin om na een dag van leuke activiteiten ook een nachtje te blijven logeren? Dat kan het beste met 2 personen per dag (extra bovenop de vrijwilligers).  Je mag natuurlijk ook meerdere weekenden verspreid over het jaar adopteren. Zodat al je collega’s een keertje mee kunnen. Graag zelfs!

Wie weet heb jij na een Wielewaal dag jouw vrijwilligerswerk gevonden!

Extra aandacht naast financiële ondersteuning

Een andere mogelijkheid is het adopteren van een vakantie! Tijdens een vakantie gaat een vast team van vrijwilligers mee en is er geen ruimte voor extra mensen. Maar rondom de vakantie zou je, naast de financiële ondersteuning, wat extra’s kunnen doen voor onze deelnemers. Vooral ook om het Wielewaal gevoel een beetje te leren kennen. Denk aan hulp bij de vertreklocatie, een vakantiepakket voor onderweg of een welkom thuis cadeautje.

Wat betekent een adoptie?

Het adopteren van een Wielewaal Moment kun je al voor € 750 per dag, per collega. Je kunt natuurlijk ook samen met je collega’s meer Wielewaal dagen adopteren. Of zelfs een locatie. Heel graag zelfs!

Wil je een eenmalige adoptie doen of zoek je een samenwerking voor de langere termijn? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.

Mail naar communicatie@wielwaal.nl of bel naar 088 – 1224400