Unieke leerervaring voor uw medewerkers

Lees onze folder voor bedrijven

 

 

 

Bedrijven Experience

Geef invulling aan de persoonlijke ontwikkeling van uw talenten

Wielewaal heeft veel geleerd van de ontwikkeling van de eigen begeleidingsteams. Het vrijwilligerswerk bij Wielewaal vraagt veel van je competenties:

 • Het zoeken naar oplossingen voor de vele logistieke en leidinggevende uitdagingen.
 • Flexibel omgaan met beperkingen.
 • Goede samenwerking tussen de teamleden van het begeleidingsteam
 • Sterk empathisch vermogen.

Wilt u de competenties van uw team verder ontwikkelen op een uitdagende, nieuwe manier? Draai een dag, een weekend of een vakantie mee in een Wielewaal begeleidingsteam. De thema’s die u kunt meenemen tijdens de activiteit zijn uiteraard afhankelijk van de ontwikkelbehoefte van uw team.  Uw leerdoelen kunt u in de praktijk toetsen.

Denk daarbij aan:

 •  De team effectiviteit te vergroten.
 • Feedback naar elkaar geven.
 • Effectief te communiceren.
 • Creatief oplossingen te zoeken.

Vul uw leerdoelen in met de Wielewaal Experience of het Wielewaal Moment.

Beleef met uw organisatie het Wielewaalgevoel door met het team mee te draaien als vrijwilliger. Een ‘win­win­win’ situatie: goed voor uw bedrijf, uw werknemers en voor de samenleving.

Doe mee met de Wielewaal Experience

Met de Wielewaal Experience is uw organisatie voor langere tijd verbonden aan Stichting Wielewaal. We gaan een samenwerking aan waardoor het mogelijk is om uw bedrijf echt te verbinden met onze organisatie en een specifieke doelgroep. U verzorgt bijvoorbeeld de vrijwilligers voor 4 logeerweekenden per jaar. Het meedraaien als vrijwilliger geeft uw medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak maar ook in zijn of haar rol in het team. Wij stemmen af op uw wensen en behoeften en zoeken samen met u wat het beste bij uw bedrijf past. Voor een goede begeleiding van alle vrijwilligers en deelnemers vragen wij naast inzet ook een financiële bijdrage.

 

Of adopteer een Wielewaal Moment

Wilt u liever eerst kort kennismaken met het vrijwilligerswerk? Een mogelijkheid is het adopteren van één dag tijdens de dagopvang in een vakantieperiode of een logeerweekend. Heeft uw team ook talent voor knutselen, spelen, sporten, muziek maken of koken? Kom dan de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. U kunt natuurlijk ook meerdere dagen verspreid over het jaar adopteren. Zodat alle collega’s een keertje mee kunnen. De leerervaring is vooral zeer persoonlijk en minder gericht op het team.

Wielewaal zorgt voor een goede scholing

Beleef met uw organisatie het Wielewaalgevoel door met het team mee te draaien als vrijwilliger. Een ‘win­win­win’ situatie: goed voor uw bedrijf, uw werknemers en voor de samenleving.

Onze activiteiten worden altijd begeleid door een professioneel recreatieleider en indien nodig een verpleegkundige die medische zorg verleent. Dit begeleidingsteam is op de locatie verantwoordelijk voor de activiteit. Uw medewerkers krijgen instructie van hun recreatieleider.Uw medewerkers worden daarnaast opgeleid via onze Wielewaal Academy. Ze doen kennis op over verschillende gedragstypen en leren over zorg voor kinderen met een beperking. Onze vrijwilligers worden vooraf gescreend (VOG) en Stichting Wielewaal beschikt over verschillende keurmerken. Zo kunt u uw medewerkers met een veilig gevoel bij ons inzetten. Tijdens de activiteit is er ruimte voor feedbackmomenten waarin u en uw team de leerdoelen van het team kunnen bespreken

Wat kunt u bereiken?

 • Teambuilding en onderling vertrouwen
 • Realiseren teamdoelen.
 • Persoonlijke ontwikkeling op basis van leerdoelen
 • Positieve publiciteit voor uw organisatie
 • U draagt bij aan een inclusieve samenleving en maakt Nederland een beetje mooier!
 • En uiteraard is het een onvergetelijke ervaring waar nog lang over wordt nagepraat

Wilt u Stichting Wielewaal ondersteunen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via bedrijven@wielewaal.nl

Wij geven graag een presentatie bij uw bedrijf en gaan met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

 

Neem contact met mij op over de Bedrijven Experience

6 + 15 =