Wielewaal draait dankzij donateurs en fondsen

Stichting Wielewaal is een ANBI organisatie. Onze activiteiten organiseren wij geheel zonder subsidie van de overheid. Wij kunnen daarom uw steun zeer goed gebruiken! Als particulier kunt u direct doneren of Vriend van Wielewaal worden via de knoppen op deze pagina. Wilt u als bedrijf of organisatie Wielewaal steunen of partner worden van Wielewaal? Mail dan naar communicatie@wielewaal.nl of bel 088 122 44 00

Je kunt Wielewaal op verschillende manieren steunen

Met de activiteiten van Wielewaal willen we kinderen en jong volwassenen met een beperking stimuleren in een groep erop uit te gaan, vriendschappen op te bouwen en nieuwe ervaringen op te doen. Wielewaal zorgt daarom voor een unieke één op één begeleiding van de deelnemers. Dankzij onze enthousiaste en goed opgeleide vrijwilligers maakt Wielewaal het iedere keer mogelijk om onze deelnemers een mooie ervaring te bezorgen.

De inzet van veel vrijwilligers maakt wel dat Wielewaal een deel van ons geld besteed aan reis- en verblijfskosten van vrijwilligers en opleiding en begeleiding van vrijwilligers. Deze kosten willen we niet allemaal verhalen op onze deelnemers. Wij zoeken daarom fondsen, donateurs en sponsoren die samen met ons die Wielewaal ervaring willen delen.

Ben je particulier?

Doneer direct

Dan kun je natuurlijk direct een éénmalige donatie doen. Klik op de Doneer Direct button. Hartelijk dank voor uw donatie!

Of Word Vriend van Wielewaal

Of deel met ons het Wielewaal gevoel en word voor langere tijd Vriend van Wielewaal. 

Werk je voor een organisatie?

Adopteer een Wielewaal moment

Wil je ons geld schenken dan is dat natuurlijk mooi. Maar liever gaan we een langdurige relatie aan. Voor een bedrijf is het bijvoorbeeld mogelijk om één dag tijdens de dagopvang in een vakantieperiode te adopteren. Heb jij of je collega’s een talent voor knutselen, spelen, sporten, muziek maken of koken? Kom dan de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen tijdens de vakantiedagopvang.

Wil je ook ervaren wat het Wielewaal gevoel is? En zoekt je bedrijf naar een mogelijkheid om meer te doen voor de maatschappij? Bekijk onze Flyer Wielewaal Moment of neem contact met ons op via communicatie@wielewaal.nl om daar op een mooie manier invulling aan te geven. Bellen kan natuurlijk ook via 088 1224400

Lees meer over de mogelijkheden voor het adopteren van een Wielewaal moment!

Doneer goederen

Wij zijn soms op zoek naar concrete zaken om onze vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang wat mooier, veiliger of leuker te maken voor de deelnemers. Zo zijn er recent 30 gevulde EHBO rugzakken door de Cornelia Stichting gedoneerd.

Heb jij een idee of suggestie voor een dienst of product wat voor Wielewaal een mooie aanvulling zou kunnen zijn? Mail dan naar communicatie@wielewaal.nl dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fiscaal voordelig schenken

Stichting Wielewaal is door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (anbi). Dat betekent dat giften aan Wielewaal aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Schenken via goede doelen kan ook

Er zijn verschillende goede doelen die kleine bedragen schenken aan Wielewaal. Hieronder tref je een lijst aan als je liever via een goed doel doneert of bv een verjaardagscadeau wilt schenken aan Wielewaal.

Speel mee in de vriendenloterij

Wil je in aanmerking komen voor mooie prijzen en tegelijkertijd Wielewaal steunen? Dat kan door mee te spelen in de VriendenLoterij. De helft van de lotprijs kan voor Wielewaal zijn!
Speel je al mee met de VriendenLoterij?
1. Bel naar de VriendenLoterij: 0900 300 1400
2. Koppel je loten aan Wielewaal, geef de volgende code door: 9039
3. Al vanaf de volgende maand speel je mee voor Stichting Wielewaal

Heb je nog geen loten? Of wil je extra loten?
1. Klik op  https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=9039
2. Vul je gegevens in
3. Koop een lot

Winkelen via Sponsorkliks

Webwinkelen voor het goede doel! Via sponsorkliks kun je bij een groot aantal webshops winkelen en Wielewaal steunen. Kleine moeite, groots effect! Kijk op Sponsorkliks.nl