Ontdek onze vakanties

Lekker weg in eigen land

Wielewaal biedt groepsvakanties in Nederland en in het buitenland aan. Ook in eigen land is er genoeg te doen en te beleven! Wat dacht je van een strandvakantie op één van de waddeneilanden, een weekend weg naar een pretpark of zelf aan het roer tijdens onze zeilvakantie in Loosdrecht? Benieuwd naar ons totale aanbod? Klik hier.

Of op reis naar het buitenland

In 2021 zijn we niet naar het buitenland geweest. Dit jaaar staan Frankrijk, België en Denemarken weer in de gids. Allemaal bestemmingen die met een bus makkelijk bereikbaar zijn. Benieuwd naar de locaties waar we heen gaan? Klik hier.

Even kort weg kan ook

Een midweek of lang weekend voelt vaak ook als een hele vakantie! Houd je van koken of ga je liever uit je dak op Pinkpop? Of ga je een weekend mee naar Elsloo, Otterlo, Beekse Bergen of Hellendoorn? Van vrijdag tot en met maandag ben je er echt even uit. Benieuwd naar ons totale aanbod? Klik hier.

Op vakantie met een groep

Met een groep op vakantie is niet alleen gezellig, maar zorgt er ook voor dat we de kosten van de reis, accommodatie en begeleiders kunnen delen. Daarom kiezen we ervoor om per vakantie de minimale groepsgrootte aan te geven. Als het minimaal aantal deelnemers geboekt heeft kun je ervan uitgaan dat de reis doorgaat. Wanneer de reis niet door kan gaan zullen we je hier uiterlijk 4 weken voor vertrek over informeren. Waar mogelijk zoeken we met je mee naar een vergelijkbaar alternatief.