Unieke begeleide vakanties voor jongeren met een beperking

Ook jongeren met een beperking gaan graag op vakantie. Even weg uit het dagelijkse ritme. Nieuwe vrienden en vriendinnen ontmoeten, lekker ontspannen en leuke activiteiten ondernemen. Wij bieden begeleide jongerenreizen   in binnen- en buitenland. Met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Wielewaal maakt een vakantie mogelijk voor iedereen! Klik hier voor het aanbod.

Een groepsvakantie op maat speciaal voor jou!

Een begeleide vakantie voor mensen met een beperking is bij Wielewaal nooit saai! Bij Wielewaal verleg je je grenzen: je doet activiteiten die je thuis niet zo snel zou doen. Activiteiten die voor iedereen anders zijn: van helpen koken tot de zee aan je voeten voelen. Of voor het eerst als jongere zonder ouders op vakantie: heerlijk een week met leeftijdgenoten op zomervakantie. Tijdens een vakantie overleggen we altijd wat jij graag wilt doen en hoe we dat invullen. De omschrijvingen bij de vakanties geven je een idee van de mogelijkheden. Door de hoeveelheid begeleiders is er ruimte om met veel verschillende wensen rekening te houden.

Professionele begeleiding

De begeleiding is in handen van een ervaren reisleider, verpleegkundige en een team enthousiaste, geschoolde vrijwilligers. Wielewaal werkt met een begeleiding van 1 op 1 tot maximaal 1 op 3. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht kunnen en we iedereen een vrije en onbezorgde vakantie bieden!

Voor jongeren een beperking

Onze begeleide vakanties zijn geschikt voor mensen met een beperking vanaf 6 jaar. De groepen zijn geschikt voor kinderen en (jong) volwassenen. De beperkingen variëren van een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking tot ADHD of autisme. Iedereen doet mee bij Wielewaal!

Begeleide vakanties in binnen- en buitenland

Wielewaal organiseert begeleide vakanties in binnen- en buitenland. Klik hier voor het complete aanbod aan vakanties voor mensen met een beperking. Wil je eerst een kijkje nemen in onze zomergids? Blader dan door onze digitale versie of laat je een exemplaar toesturen via onze contactpagina. Alvast veel plezier!