Beschikbare plaatsen Wielewaal activiteiten

Zoek de activiteit die bij jou past

Wil je op vakantie? Wielewaal organiseert vakanties voor jong volwassenen in Nederland of in het buitenland. Ben je nog niet toe aan een vakantie zonder je ouders? Wielewaal biedt ook logeerweekenden en opvang tijdens de schoolvakanties zodat je rustig kunt wennen aan een nieuwe omgeving. Onze mooie logeerlocaties zitten door het hele land. Voor de vakantiedagopvang zijn er drie locaties beschikbaar. Met het zoekmenu kun je de activiteit zoeken die bij jou past.

Klik de vinkjes aan die bij jouw zoekopdracht passen en bekijk het resultaat. Let op: de logeerlocaties zijn veelal vaste groepen. We kijken altijd of je zorgprofiel past bij de groep op de locatie.

Heb je nog vragen? Of wil je weten hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Veel plezier met het uitzoeken van je activiteit!

 

Ook als vrijwilliger kun je gebruik maken van het zoekmenu

Ben je vrijwilliger en wil je weten bij welke activiteit we nog hulp nodig hebben? Klik dan het vinkje “vrijwilliger” aan en vul je voorkeuren in. Staat er een groene koffer bij de activiteit van jouw keuze dan zijn er nog plaatsen beschikbaar.  Je kunt je vervolgens aanmelden via info@wielewaal.nl of bel even naar 088 122 44 00