Aanmelden en formulieren

Wil jij je aanmelden en een activiteit (vakantie, kinderthemaweken/vakantiedagopvang, logeerweekenden)  reserveren? Bel ons dan op 088 122 44 00 (ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar info@wielewaal.nl.

Wat doen wij met jouw aanmelding?

Je ontvangt vervolgens van ons een mail met je reservering en eventueel aanvullende vragen. Je beantwoordt de vragen in de mail om je reservering te bevestigen. Vanaf dat moment houden wij de gereserveerde plek 2 weken voor je vast, zodat jij tijd hebt om de benodigde informatie aan te leveren.

Ga je voor het eerst mee met Wielewaal?

Dan krijg je van ons een Mijn Wielewaal account om je gegevens online door te geven.

Ben je al eerder mee geweest?

Dan log je in met je accountgegevens om jouw reservering compleet te maken.

Zodra wij alle gegevens van je hebben ontvangen en hebben verwerkt, dan zet Wielewaal je reservering om in een definitieve boeking en ontvang je daarvan een bevestiging. Aanvullende en specifieke informatie over je activiteit ontvang je kort voor de start per mail.

Formulieren voor jouw deelname

Om te kunnen reserveren hebben wij deze twee documenten nodig:
* een bevestiging dat je wilt reserveren
* een actueel deelnemersformulier (maximaal 1 jaar oud). Dit is nodig voor de medische beoordeling.

De medisch adviseurs van Wielewaal bekijken welke verzorging je nodig hebt. Misschien hebben ze meer informatie nodig: dat ligt aan jouw situatie en je betalingswijze. In ‘Mijn Wielewaal’ staat alle informatie. Per betaalwijze (bijvoorbeeld PGB of ZIN) staan hier de formulieren die wij van je nodig hebben.

De aanvraag kun je meteen compleet maken. Aanvullende vragen staan in de ‘voorwaarden en protocollen’ .

Voordat je komt, vul je het overdrachtformulier F2101 in. Graag het formulier digitaal invullen en mailen naar de recreatieleider. Of (als het niet anders kan) printen, invullen en meenemen naar de Wielewaal-activiteit.

Overdrachtsformulier F2101