Aanmelden en formulieren

Wil jij je aanmelden en een activiteit reserveren? Bel ons dan op 088 122 44 00 (ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar info@wielewaal.nl.

Je ontvangt vervolgens van ons een mail met je reservering en eventueel aanvullende vragen. Je beantwoordt de vragen in de mail om je reservering te bevestigen. Vanaf dat moment houden wij de gereserveerde plek 2 weken voor je vast, zodat jij tijd hebt om de benodigde informatie aan te leveren.

Ga je voor het eerst mee met Wielewaal? Dan krijg je van ons een Mijn Wielewaal account om je gegevens online door te geven. Ben je al eerder mee geweest? Dan log je in met je accountgegevens om jouw reservering compleet te maken. Wanneer wij alle gegevens van je hebben ontvangen en hebben verwerkt, dan zet Wielewaal je reservering om in een definitieve boeking en ontvang je daarvan een bevestiging. Aanvullende en specifieke informatie over je activiteit ontvang je kort voor de start per mail.

Formulieren

Om te kunnen reserveren vragen wij een aanal documenten van je op. Wat Wielewaal minimaal nodig heeft is een bevestiging dat je wilt reserveren en een actueel deelnemersformulier (minimaal 1 jaar oud). De medisch adviseurs van ons Medisch Team beoordelen de gegevens uit je deelnemersformulier. Zij bekijken welke verzorging je nodig hebt. Daarnaast kan het zijn dat wij nog andere documenten van je nodig hebben. Welke dit zijn is afhankelijk van jouw situatie en je betalingswijze. In Mijn Wielewaal vind je daarover meer informatie en per betaalwijze de formulieren die wij van je nodig hebben.

Bekijk hieronder de ‘voorwaarden en protocollen’ welke situaties nog meer voor jou van toepassing zijn en stuur zo nodig de aanvullende gegevens toe. Bij de start van de activiteit neem je een ingevuld overdrachtsformulier mee voor
vakantiedagopvang of dagopvang op logeerweekenden / logeerweekenden / vakanties.